Oldal frissítése

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

4,8 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S. System

ellenőrzés alatt

alapfelszerelés

Joystick Saitek Pro Flight X55 Rhino H.O.T.A.S
Ilustrační obrázek
Simulátor

Ami azt illeti,

ezt a joysticket a repülős - mind a polgári, mind a vadászrepülős - szimulátorok és a retro játékok lelkes rajongóinak tervezték. Ez a készlet teljesen valósághű irányítást tesz lehetővé, amelyet az igazi vadászgépek mintájára alkottak meg, így a repülés irányítását egyértelműen a saját kezedbe veheted.

A gáz szabályozó

Tolóerő szabályozó

A kettős gázszabályozó lehetővé teszi a virtuális kéthajtóműves repülőgépek irányítását is. A kar lehetőséget ad arra is, hogy a botkormány erősségét az adott repülési szituációhoz alkalmazkodva beállítsuk. Ha a repülődnek csak egy hajtóműve van, a praktikus zárszerkezet segítségével hatékonyan át tudod alakítani a kettős gázkart egyetlen egységgé.

Bonusové přepínače

Bónusz kapcsolók és forgatógombok

Az egyes elemek érzékelésének 16 bites kezelése és a különböző testre szabható beállítások lehetővé teszik a vezérlőpanel beállítását, hogy a repülési teljesítmény legmagasabb szintjét érhesd el. A háttérvilágítással felszerelt alapon testre szabhatod a beállításokat, a kiválasztott repülőgép tulajdonságai alapján, hogy még élvezetesebb legyen a szimulációs játék.

Pružinový systém

A botkormány a speciális rugó-rendszernek köszönhetően állítható, így a pilótának lehetősége van a kar erősségét az adott helyzethez igazítania. A négy rugó különböző ellenállási fokozatba állítható, így összesen öt különböző lehetőség közül választhatsz, teljesen szabadon is használhatod a rugók nélkül. Minden repülési stílushoz kiválóan alkalmazkodik.

További információk:

Minimum követelmények:
Windows XP (32 és 64 bites) és újabb verziók; 2x USB 2.0

Kód:  MH738b
Termékszám:  SCB432150002/02/1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15