Oldal frissítése

Rustler - Xbox

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rustler - Xbox

Rustler

Egy bajkeverő bőrében

A GTA sorozatból merítve, a Rustler című vad akció-kalandjátékban olyan bajkeverővé válsz, aki nem előnyére van a környezetének, hanem a terhére. Egy tolvajt kapsz a kezedbe, akinek az a célja, hogy legalább kezdetben lovaggá váljon. De ahogy az lenni szokott, ez nem lesz könnyű. Mit gondolsz, bele tudod juttatni egy lovagi páncélba?

Rustler

Eleven utcák

A vad akciójátékban a városok utcái a nap bármely szakában tele vannak élettel. Ezért ragadj kardot, vagy egyenesen foglalj el egyet az elhaladó kocsik közül, és kezdd el a lehető legtöbb kárt okozni a helyieknek. De mindig figyelj oda az állandóan jelenlévő őrökre. A törvény vasmarka itt hihetetlenül kemény.

Rustler

Tevékenységek sokasága

Vesd bele magad egy középkori város forgatagába. Lopd el a kincses kocsikat. Vegyél részt illegális versenyeken. Harcolj a ketrecekben, vagy csak lődörögj az utcákon egy lantos bárd kíséretében.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform Xbox - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X, Xbox One
Licenc Doboz

Multiplayer

Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2021
A kiadás hónapja Augusztus

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  XBSE0106
Termékszám:  5016488137652

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05