Oldal frissítése

Razer Wildcat

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Wildcat

Próbálja ki magát profi játékosként, élvezze a játékot a legnagyobb sebességgel! Az Xboxhoz tervezett új Razer Wildcat játékvezérlővel ez pofonegyszerű. A vezérlő elsősorban versenyekhez, hosszú lefolyású játékokhoz készült, kifejlesztését korunk legjobb e-sportolói segítették. Ennek eredménye egy felső kategóriás játékvezérlő lett, korábban nem tapasztalt testreszabhatósággal. A design kialakításakor az egyik fő cél az volt, hogy ergonomikusságának köszönhetően több órányi játék se legyen fárasztó vele. Szintén fontos megemlíteni, hogy rendkívül könnyű a hagyományos vezérlőről a Wildcatre átváltani, mivel a két vezérlő hasonló súlyú, sőt a formájuk is szinte ugyanolyan.

Legfontosabb jellemzői

  • Plusz két ravasz és két Hyperesponse gomb
  • Nagy érzékenységű ABXY akciógombok
  • Gyorsvezérlő panel négy gombbal
  • Ravaszmegállítók a gyorstüzelésért
  • 3.5 mm-es audio port fejhallgatóhoz és mikrofonhoz
  • Leválasztható kábel
  • Opcionális gumiborítás a tenyérnél
  • Hordtáska

Tökéletesen felszerelt

Tökéletesen elosztott súly, opcionális borítás, megerősített kábel; mindezek alapfeltételei a nagyszerű játékélménynek. A teljesen testreszabható gombkiosztás és a gyorsvezérlő panel is a gyors, egyszerű működést szolgálja a játék megzavarása nélkül. Könnyen és a figyelem elvonása nélkül válthatunk a játékprofilok között, elnémíthatjuk a mikrofont, és nem számít, hogy csak gyakorlunk vagy éppen a legnagyobb csatában vagyunk benne egy versenyen. Mint minden csatában, fontos, hogy taktikai előnybe kerüljünk az ellenféllel szemben. Ebben az esetben ezt négy plusz gomb biztosítja, amelyek közül kettő eltávolítható.

A legtartósabb mind közül

Első osztályú anyagok és megmunkálás, erről van itt szó. Megerősített joystick-gallérjai magas széntartalmú acélból készültek, a ravaszok pedig a repülőgépgyártásban használt alumíniumból. A borítás szintén minőségi anyagból készült. A Wildcatnek, akárcsak az igazi macskáknak, kilenc élete van, és a legnagyobb igénybevételnek is ellenáll.

Műszaki adatok:

Méret:

106x156x66 mm

Tömeg:

260 gramm

A kábel hossza:

3 méter

 

Paraméterek

Platform

Platform Xbox One
Kód:  MR070x8e
Termékszám:  RZ06-01390100-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20