Oldal frissítése

Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 - Blue

3,3 3 értékelés
22 590 Ft

Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 - Blue

Ha minőségi, stílusos töltőállomást keresel kontrolleredehez,válaszd a Razer Universal Quick Charging Stand állványt PlayStation 5 készülékhez.Nemcsak élvonalbeli kialakítással rendelkezik,de a Gyorstöltés technológia révén a kontroller kevesebb mint 3 óra alatt újra játékra kész. Természetesen a gyártó nem feledkezett meg a szokásos biztonsági funkciókról sem,például túltöltés, túlmelegedés vagy rövidzárlat elleni védelem.Így visszatérhetsz a játékhoz.A bölcső alakú kialakítás, amely tökéletesen illeszkedik a PS5 Dual Sense vezeték nélküli vezérlőhöz, stabilitást biztosít.Többféle színben kapható, így mindenki megtalálja a kedvére valót.

A Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 - Blue legfontosabb jellemzői

  • A Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 gyors töltéssel büszkélkedhet
  • Kompatibilis a PS5 Dual Sense vezérlőkkel
  • Kevesebb mint 3 óra alatt feltölti a kontrollert
  • A Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 biztonsági funkciókkal büszkélkedhet
  • Értékelni fogod a bölcső formát a jó stabilitás érdekében
  • Több színváltozatban gyártják

Az állomás mágneses érintkezők segítségével csatlakoztatja a kontrollereket

A Razer Universal Quick Charging Stand for PlayStation 5 egy USB-csatlakozóval működik, amely az állomást a konzolhoz csatlakoztatja.Csak kapcsold be a készüléket, és a kontrollerek elkezdenek töltődni.Egy okos mágneses érintkezési rendszer biztosítja, hogy a kontrollerek tökéletesen illeszkedjenek az állomásba.A tápellátásról egy beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor gondoskodik.


Paraméterek

Platform

Platform PS5
Kód:  MR088i10
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RC21-01900400-R3M1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10