Oldal frissítése

Razer Raiju

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Razer Raiju

A Razer professzionális játékvezérlő különbözik a többi kontrollertől, ugyanis négy programozható gombbal lett ellátva, amelyek közül kettő a hátoldalon érhető el kényelmesen. A gyorsvezérlő panellel kiválaszthatjuk a megfelelő gombbeállításokat, könnyen válthatunk a játékprofilok között, állíthatjuk a játék hangerejét vagy lenémíthatjuk a mikrofont. A gyors kapcsolási lehetőségek, a gumírozott, kézre álló szorítók az amatőr játékosoknak és az e-sportolóknak is nagy segítséget jelentenek.

Legfontosabb jellemzők

  • Játékvezérlő 23 gombbal (4 programozható) – ideális e-sportversenyekre
  • PS4-gyel és PC-vel is kompatibilis
  • Gyorsvezérlő panel a játékprofilok közötti könnyű váltáshoz és a hangerő gyors szabályozásához
  • 3.5 mm-es audio port fejhallgatóhoz és mikrofonhoz
  • Kézre álló szorítók csúszásgátló gumírozással
  • 3 méteres leválasztható kábel
  • Stílusos tok és egyéb tartozékok a csomagban

További elérhető opciók

A Razer Raiju elrendezése többé-kevésbé hasonlít a korábbi Playstation vezérlőkre. Iránygombok, analóg joystickok levehető gumisapkával és a főbb gombok a háromszög, kör, kereszt és négyzet szimbólumokkal. A Razer logóval ellátott új touchpad a Share és az Options gombok között helyezkedik el, míg a játékprofilok közötti gyors váltáshoz és a hangvezérléshez kifejlesztett gyorsvezérlő panel az analóg joystickek alatt található. Közvetlenül a panel alatt van a 3.5 mm-es audio port.

Különböző műfajú játékokra is alkalmas

A vezérlő hátoldalán hat gomb található (ezek közül kettő programozható) és egy lecsatolható Micro-USB csatlakozós, könnyű, fonott kábel, amely a csomag része. A vezérlő alján lévő lecsatolható ravaszok egyenként állíthatóak be, sőt a vezérlő mechanikus ravaszrögzítőkkel és érzékeny ravasz móddal is rendelkezik, így a kontroller különböző stílusú játékosoknak is megfelelő választás

Az M3 és M4 jelzésű kapcsolók a második párját alkotják a Razer Raiju programozható gombjainak, és a kontroller alján találhatók. Ezek lecsatolhatóak, illetve egy kis csavarhúzóval visszahelyezhetők. Ez utóbbi a hordtáskához és az USB-kábelhez hasonlóan a csomaghoz jár.

A csomag tartalma:

  • Vezérlő
  • Lecsatolható Micro-USB csatlakozós kábel
  • Hordtáska
  • Csavarhúzó a lecsatolható, programozható gombok eltávolításához
  • Matricák
  • Használati útmutató

Paraméterek

Platform

Platform PC, PS4

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezetékes
Interfész USB
Kábelhossz 3 m

Méretek

Szélesség 168 mm
Magasság 105 mm
Mélység 65 mm

Tömeg

Súly 350 g

Felszerelés és funkció

Gombok száma 23 ×
Kód:  MR070x8h
Termékszám:  RZ06-01970100-R3G1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15