Oldal frissítése

Rayman Origins - PS3

4,6 13 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Rayman Origins - PS3

A legendás karakter, Rayman visszatér hozzánk egy HD felbontású többjátékos kalandra, mely 4 fő által játszható. A halhatatlan figura alkotója, Michel Ancel valószínűleg nem is sejtette, hogy mióta 15 éve megjelent az első játék, folytatásai ilyen látványosak maradnak rengeteg eredeti szereplővel és egy ismerős környezettel. Fedezd fel Rayman eredeti gyökereit a négy játékos egyikeként, ugorj be, majd ki, és játssz másokkal - a kalandot egyedül, de akár 3 társaddal is végigviheted. Ezen túl bárki és bármikor elhagyhatja a játékot anélkül, hogy azzal ártana a többieknek.
A 2D egyedi megközelítése - egy részletgazdag világ több mint 100 karakterrel és 12 különböző, széles látószögű környezetben - a Rayman Origins több mint 60 szintet kínál, kortól és nemtől függetlenül. Új képességeket oldhatsz fel, melyekkel új utak és titkok fedezhetőek fel. Harcolj óriások ellen - egy óriás, rózsaszínű és százszemű szörnyeteg, manipulált hegyvidéki gólem és egy ördögi húsevő növény. A Rayman Origins-ben ilyen furcsa lényekkel kell megküzdened, valamint felfedezheted a legendás, milliók szívét elnyert kétdimenziós játék univerzuma nyújtotta varázslatot. 


Műszaki adatok:
Használható az alábbi konzolon:
Playstation 3
Műfaj:
Gyerekeknek

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Gyerekeknek

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS3
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Rayman

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 3
Licenc Doboz

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MS501
Termékszám:  3307215695111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10