Oldal frissítése

Rapture

Rapture

Rapture

A Rapture a legapróbb részletekig kifinomult játékkiegészítők és csúcskategóriás felszerelések gyártója profik és rajongók számára egyaránt. Merülj el velünk a játékuniverzumban, inspirálódj hőseink történeteiből, és kényeztesd magad olyan hardverrel, amely a kívánt győzelemhez vezet. Tekintse meg a termékkínálatot és az Alpha-Zero játékbolygó történéseit. Csatlakozz és győzz a Rapture csapatával!

  • Innováció és testreszabhatóság
  • Kiváló ár/érték arány
  • Gyors reklamáció darabról darabra
Rapture billentyűzetek és egerek

Billentyűzetek és egerek

Amikor minden lényeges, akkor minden ezredmásodperc számít. A Rapture egerek és billentyűzetek villámgyors reakciókészségével és milliméteres pontosságával Te irányítod a játékot. Fedezd fel hősünkkel, a Klikerrel a finomhangolt kiegészítőket, amelyek tartós kapcsolókra, precíziós érzékelőkre, őrületes frame rate-re és frissítési sebességre, illetve több tízmillió nyomásra szóló élettartamra építenek. Csúcstechnika és kényelmes kialakítás, amit értékelni fogsz, akár frenetikus partizó vagy alkalmi játékos vagy.

Felszerelés a gamerek számára

Egy nagy teljesítményű géphez tartozik egy puccos játékbarlang, de a Rapture felszereltsége is a kényelemre és a komfortra épül. Asztalaink és monitortartóink rengeteg helyet biztosítanak a játékkuckónak, megszelídítik a kábeleket és tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A székek ésgamer székek pedig hosszú csatákon át is kitartanak. Nagy gondot fordítottunk az ergonómiára, az anyagokra és a pozicionálási lehetőségekre. Nézd meg a felszereléseket, amelyek teljesen új szintre emelik játékodat TeePimp hősnő segítségével.

Rapture felszerelés a gamerek számára
Rapture monitorok és fejhallgatók

Monitorok és fejhallgatók

A Rapture-nek és hősünknek, a Sense-nek köszönhetően a játékélmény hamarosan erőteljesen lecsap rád. Monitorjainkat a frenetikus gaming-akciókra szabtuk - magas frekvenciával, minimális reakcióval és precíz felbontással dicsekedhetnek - a grafika nem fog félgázon futni, és élvezni fogod az összes vizuális varázslatot. A Rapture fejhallgatóval minden ellenséged lépését hallani fogod, és a lehető legjobban élvezheted a zenei aláfestést és a csata hevét.

PC & tartozékok

Keményen megdolgoztatod a gamer hardveredet, és pokolian megerőlteted? Ismerd meg CoolKid-et és az ő hátborzongató történetét. A gamer termékek portfólióját felturbózott AlzaPC gépek nyitják meg, amelyeken az egyik hősünk eredeti matricája látható. A csúcskategóriás gépek az igazán igényes játékosok igényeit is kielégítik, és hamarosan további nélkülözhetetlen hardverdarabokkal bővül a kínálat.

PC příslušenství Rapture
Paraméterek módosítása
133 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10