Oldal frissítése

Rapture TEMPLE 200 piros

4,7 39 értékelés

Rapture TEMPLE 200 piros

A RAPTURE TEMPLE 200 GAMER ASZTALA jobb játékélményért!

Egy gamer asztalt keresel, amely igazán illik hozzád? A Rapture TEMPLE 200 nemcsak az ergonómia terén fog megfelelni neked, hanem a még kényelmesebb játékért és az intenzívebb élményekért hatásos RGB világítással és praktikus megoldásokkal is rendelkezik. A nagyszerű vizuális élmény mellett a szilárd acél szerkezet formájában az asztal kiváló minőségű kidolgozást, nagy teherbírást és kábelrendező rendszert is kínál.

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

MŰSZAKI ADATOK

Rapture TEMPLE 200

120 × 60 cm

ASZTALLAP MÉRETEI

75 cm

ASZTAL MAGASSÁGA

préselt fa

ASZTALLAP ANYAGA

RGB

HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

100 kg

TEHERBÍRÁS






MIVEL LEP MEG A RAPTURE TEMPLE 200 GAMER ASZTAL

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

MINDEN EGY KARNYÚJTÁSRAÉlvezd a maximális kényelmet

A Rapture TEMPLE 200 asztal tágas, 120 × 60 cm nagy asztallapot kínál, amely környezetbarát préselt fából készült mintázott felülettel, a lekerekített sarkoknak köszönhetően pedig még nagyobb kényelemet nyújt. A praktikus kampót a fejhallgató számára és az italtartót úgy helyezték el, hogy mindig a kezed ügyében legyenek, ráadásul helyet takarítanak meg a munkalapon.

RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁSEngedd beszélni a színeket

A karbont utánzó elegáns felületet módosítható RGB háttérvilágítás egészíti ki, amelyet az asztallap alsó oldalán helyeztek el, és lenyűgöző fényhatásokat hoz létre. A távirányító (a csomag része) segítségével egyszerűen beállíthatod a háttérvilágítás intenzitását vagy színét, illetve kiválaszthatod az egyik előre beállított színhatást és még sok mást. Az asztal tápellátásáról  USB kábel gondoskodik. A Rapture TEMPLE 200 gamer asztalt azoknak teremtették, akik igazán ki akarják élvezni a játékot!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSRobusztus, stabil és praktikus

Az acél szerkezet stabil és készen áll akár 100 kg-os terhelés elviselésére. Az asztalnak nincsenek keresztlécei, így szinte korlátlan teret nyújt a lábaidnak. Természetesen állíthatók a lábak, amelyeknek köszönhetően egyenetlen talajon egyszerűen vízszintesbe állíthatod a Rapture TEMPLE 200 gamer asztalt. Biztosan értékelni fogod a vezetékek egyszerű elvezetését biztosító nyílásokat az asztallapon. A csomagolásban két készlet matricát is találsz a lábakra – így kiválaszthatod, amelyik jobban tetszik.


Paraméterek

Szín

Szín Piros

Típus

Típus RGB

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások, Pohártartó, Fejhallgató horog

Méretek

Hossz 12 cm
Mélység 6 cm
Magasság 7,5 cm
Terhelhetőség 100 kg

Anyag

Lap anyaga Farostlemez
Konstrukció anyaga Acél

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGD0510
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GDTCL200R

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05