Oldal frissítése

Rapture TEMPLE 200 fekete

4,7 39 értékelés

Rapture TEMPLE 200 fekete

A RAPTURE TEMPLE 200 GAMER ASZTALA jobb játékélményért!

Egy gamer asztalt keresel, amely igazán illik hozzád? A Rapture TEMPLE 200 nemcsak az ergonómia terén fog megfelelni neked, hanem a még kényelmesebb játékért és az intenzívebb élményekért hatásos RGB világítással és praktikus megoldásokkal is rendelkezik. A nagyszerű vizuális élmény mellett a szilárd acél szerkezet formájában az asztal kiváló minőségű kidolgozást, nagy teherbírást és kábelrendező rendszert is kínál.

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

MŰSZAKI ADATOK

Rapture TEMPLE 200

120 × 60 cm

ASZTALLAP MÉRETEI

75 cm

ASZTAL MAGASSÁGA

préselt fa

ASZTALLAP ANYAGA

RGB

HÁTTÉRVILÁGÍTÁS

100 kg

TEHERBÍRÁS






MIVEL LEP MEG A RAPTURE TEMPLE 200 GAMER ASZTAL

MIRE SZÁMÍTHATSZ?

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

MINDEN EGY KARNYÚJTÁSRAÉlvezd a maximális kényelmet

A Rapture TEMPLE 200 asztal tágas, 120 × 60 cm nagy asztallapot kínál, amely környezetbarát préselt fából készült mintázott felülettel, a lekerekített sarkoknak köszönhetően pedig még nagyobb kényelemet nyújt. A praktikus kampót a fejhallgató számára és az italtartót úgy helyezték el, hogy mindig a kezed ügyében legyenek, ráadásul helyet takarítanak meg a munkalapon.

RGB HÁTTÉRVILÁGÍTÁSEngedd beszélni a színeket

A karbont utánzó elegáns felületet módosítható RGB háttérvilágítás egészíti ki, amelyet az asztallap alsó oldalán helyeztek el, és lenyűgöző fényhatásokat hoz létre. A távirányító (a csomag része) segítségével egyszerűen beállíthatod a háttérvilágítás intenzitását vagy színét, illetve kiválaszthatod az egyik előre beállított színhatást és még sok mást. Az asztal tápellátásáról  USB kábel gondoskodik. A Rapture TEMPLE 200 gamer asztalt azoknak teremtették, akik igazán ki akarják élvezni a játékot!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Rapture Gaming Desk TEMPLE 200

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

MINŐSÉGI KIALAKÍTÁSRobusztus, stabil és praktikus

Az acél szerkezet stabil és készen áll akár 100 kg-os terhelés elviselésére. Az asztalnak nincsenek keresztlécei, így szinte korlátlan teret nyújt a lábaidnak. Természetesen állíthatók a lábak, amelyeknek köszönhetően egyenetlen talajon egyszerűen vízszintesbe állíthatod a Rapture TEMPLE 200 gamer asztalt. Biztosan értékelni fogod a vezetékek egyszerű elvezetését biztosító nyílásokat az asztallapon. A csomagolásban két készlet matricát is találsz a lábakra – így kiválaszthatod, amelyik jobban tetszik.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus RGB

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások, Pohártartó, Fejhallgató horog

Méretek

Hossz 120 cm
Mélység 60 cm
Magasság 75 cm
Terhelhetőség 100 kg

Anyag

Lap anyaga Farostlemez
Konstrukció anyaga Acél

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGD0510d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GDTCL200B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15