Oldal frissítése

Rapture AURORA 310 fekete

4,7 19 értékelés

Rapture AURORA 310 fekete

RAPTURE AURORA 310 GAMER ASZTALSzinte korlátlan játéktér!

Az exkluzív Rapture AURORA 310 gamer asztalt extra nagy felületével és beépített, látványos RGB háttérvilágításával a magával ragadó élményt kereső játékosok számára tervezték, hogy játékukat egy teljesen új szintre emeljék, és végtelen szórakozást élvezzenek. A nagyszerű vizuális élmény mellett ez az asztal kiváló minőségű kivitelezést, nagy teherbírást vagy olyan praktikus funkciókat kínál, mint a fejhallgató-akasztó vagy a pohártartó. 

AURORA 310 RAPTURE
AURORA 310 RAPTURE

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

AURORA 310 RAPTURE

136 × 66 cm

ASZTALLAP méretei

76 cm

asztal magassága

forgácslap és üveg

ASZTALLAP anyaga

RGB

háttérvilágítás

100 kg

teherbíró képesség






MIVEL FOG MEGLEPNI AZ Aurora 310 GAMER Asztal

MIRE SZÁMÍTHATSZ

AURORA 310 RAPTURE

MINDEN A KEZED ÜGYÉBENÉlvezd a maximális kényelmet

A játéktered szinte korlátlan lesz. A Rapture AURORA 310 rendkívül tágas, 136 × 66 cm-es asztallapot kínál környezetbarát forgácslapból és edzett üvegből. Az ívelt éleknek köszönhetően még nagyobb kényelmet biztosít. A praktikus fejhallgató-akasztó és pohártartó úgy van elhelyezve, hogy mindig könnyen elérhető legyen, így helyet takarít meg a munkafelületen. 

ASZTALLAP HÁTTÉRVILÁGÍTÁSSALHagyd, hogy a színek beszéljenek

A karcálló, edzett üvegből készült, egyedi Rapture-mintával ellátott munkalap felület a testreszabható RGB háttérvilágítással kombinálva lenyűgöző fényhatásokat eredményez. A (mellékelt) távirányítóval könnyedén változtatható a háttérvilágítás intenzitása vagy színe, vagy választhatsz az előre beállított színhatások közül, és még sok más lehetőség vár. Az asztal áramellátása USB-kábellel történik. A Rapture AURORA 310 játékasztal az igazi ínyenceknek készült! 

AURORA 310 RAPTURE
AURORA 310 RAPTURE

MINŐSÉGI TERVEZÉSRobusztus és stabil

Az acélszerkezet stabil és akár 100 kg-os terhelésre is alkalmas. Az asztalnak nincsenek keresztrúdjai, így szinte korlátlan lábteret biztosít. Ráadásul az állítható lábaknak köszönhetően a Rapture AURORA 310 játékasztal könnyen vízszintbe állítható az egyenetlen padlón. Két készlet lábmatricát tartalmaz - így kiválaszthatod azt, amelyik jobban tetszik. 


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus RGB

Tulajdonságok

Tulajdonságok LED háttérvilágítás, Állítható fényhatások, Pohártartó, Fejhallgató horog

Méretek

Hossz 136 cm
Mélység 66 cm
Magasság 76 cm
Terhelhetőség 100 kg

Anyag

Konstrukció anyaga Acél

Speciális akció

Speciális akció AlzaPlus tagság
Kód:  RPTGD0525
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RPT-GDTGL310B

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20