Oldal frissítése

Rainbow High Runway Rush - PS4

15 290 Ft

Rainbow High Runway Rush - PS4

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5 - Hív a Rainbow High művészei iskola

Játssz a Rainbow High lányainak szerepében, fedezd fel az iskolát, és használd a lányok egyedi tehetségeit, hogy teljesítsd első művészeti feladatodat. Üdvözlünk a Rainbow High világában. A kreativitás, a divat és a barátság révén megmutathatod igazi arcodat. Ha át tudod vészelni a Rainbow High sulit, akkor bármire képes leszel.

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5

Játssz Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler vagy Violet szerepében

Úgy tűnik, most kaptad meg az első művészeti feladatodat - a téma: "Minden művészet". Játssz a kedvenc Rainbow High karakteredkéntRuby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler vagy Violet szerepében. Használd ki egyedi tehetségüket, és dolgozz együtt a többiekkel, hogy bemutathasd eddigi legjobb munkád. A legjobb ötlettel rendelkező csapat lehetőséget kap egy nagy iskolai projekt megtervezésére. Itt az ideje, hogy a küzdelmet kreatív zsenialitássá változtassátok.

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5 - Fedezd fel az iskolát és a környezetét

A Rainbow High-ban rengeteg hely van, ahol inspirációt találhatsz az első feladatodhoz. Fedezd fel az iskolát. Kezdd az átriumban, és nézd meg a fenséges egyszarvút, majd igyál egy jó teát a diákokkal közös helyiségekben. Fedezd fel a kollégium folyosóit, és térj be Sunny szobájába, amikor a hallgatói társalgóba tartasz, hogy videojátékokat játssz, vagy készíts néhány remek szelfit. Irány a Rainbow Union, az első emeleten, ahol a Fabric Studioban szórakoztató anyagokat találsz, és még sok mást is.

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5

Rainbow High Runway Rush PS4/PS5 - Ébreszd fel művészi szellemed

A küldetés teljesítése során gyűjtsd a szivárványos gyémántokat, és keress nyomokat, amelyek segítenek kinyitni a szivárványos dobozokat. Használd az egyes karakterek egyedi tehetségét, hogy feloldhasd a legmenőbb ruhákat, miközben segítesz barátaidnak a kreatív kihívásokban. Oszd meg velük egyedi tehetségedet, és teljesítsd az első küldetésedet. Ez a projekt #intenzív lesz, és időnként próbára teszi a barátságokat. Segíts a legjobb barátaidnak közelebb kerülni egymáshoz, és legyőzni a nézeteltéréseiket.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek, Party
Játékmechanika Pihentető

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1491
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060528039642

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15