Oldal frissítése

Rainbow High Runway Rush - Nintendo Switch

15 190 Ft

Rainbow High Runway Rush - Nintendo Switch

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch - Hív a Rainbow High művészeti iskola

Bújj a Rainbow High lányok szerepébe, fedezd fel az iskolát, és használd egyedi tehetségeiket, hogy teljesítsd az első művészeti feladatodat. Üdvözlünk a Rainbow High világában. A kreativitás, a divat és a barátság révén megmutathatod igazi arcodat - minden erről szól, Ha túléled a Rainbow High sulit, akkor bármire képes leszel.

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch

Bújj Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler vagy Violet bőrébe

Úgy tűnik, most kaptad meg az első művészeti feladatodat - a téma pedig: "Minden művészet". Játssz a kedvenc Rainbow High karakteredként, bújjRuby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler vagy Violet bőrébe. Használd ki egyedi tehetségüket, és dolgozz együtt a többiekkel, hogy bemutathasd eddigi legjobb munkád. A legjobb ötlettel rendelkező csapat lehetőséget kap egy nagy iskolai projekt megtervezésére. Itt az ideje, hogy a küzdelmet kreatív zsenialitássá változtasd.

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch - Fedezd fel az iskolát és a környezetét

A Rainbow High-ban rengeteg hely van, ahol inspirációt gyűjthetsz az első feladatodhoz. Fedezd fel az iskolát. Kezdd az átriumban, és nézd meg a fenséges egyszarvút, majd igyál egy jó teát a diákokkal közös kantinban. Fedezd fel a kollégium folyosóit, és térj be Sunny szobájába, amikor a hallgatói társalgóba tartasz, hogy videojátékokat játssz, vagy készíts néhány remek szelfit. Irány a Rainbow Union, az első emeleten, ahol a Fabric Studioban a szórakoztató anyagok mellett még sok mást is találsz.

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch

Rainbow High Runway Rush Nintendo Switch - Ébreszd fel művészi szellemed

A küldetés teljesítése során gyűjtsd a szivárványos gyémántokat, és keress nyomokat, amelyek segítenek kinyitni a szivárványos dobozokat. Használd az egyes karakterek egyedi tehetségét, hogy feloldhasd a legmenőbb ruhákat, miközben segítesz barátaidnak a kreatív kihívásokban. Oszd meg velük egyedi tehetségedet, és teljesítsd az első küldetésedet. Ez a projekt #intenzív lesz, és időnként próbára teszi a barátságokat. Segíts a legjobb barátaidnak közelebb kerülni egymáshoz, és maguk mögött hagyni a nézeteltéréseiket.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek, Party
Játékmechanika Pihentető

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1233
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060528039574

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15