Oldal frissítése

Dungeons 2 - PS4

Dungeons 2 - PS4

A Dungeons 2 fő attrakciója a nagyon vonzó építői játszhatóság, amely visszahozza legendás elődje, a Dungeon Keeper emlékeit. Ezúttal azonban kibővül a valós idejű stratégia elemeivel. Klasszikusan a mély börtönben kezdesz, és fokozatosan építesz, feltalálsz, és felhalmozod a szükséges forrásokat, hogy megtámadhasd a föld felszínét.
A falak és folyosók fokozatos építése során valós betekintést kapsz a labirintus belsejébe. Ugyanakkor gondoskodnod kell a lakosságról is, amely munkájáért tisztességes jutalmat kér. A harcosok számára pedig egy sor új technológiát kell feltalálnod. A játék későbbi szakaszaiban csatába szállsz a Föld felszínén, de először ötletes csapdákkal el kell hárítanod az ellenség támadásait a föld alatti erődítményed ellen. 

Fő jellemzők

  • A PS4-hez készült kiadás tartalma: DLC Morningwood, Pixieville, A Chance of Dragons, A Song of Sand and Fire, A Clash of Pumpkins új forgatókönyvekkel, démoni fajokkal, térképekkel több játékos és egységek számára.
  • Szórakoztató kampány egy játékosnak
  • Sok egyedi szörny és két játszható frakció
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Deluxe

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX262

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05