Oldal frissítése

Dragon Age 3: Inquisition - PS4

4,9 25 értékelés

Dragon Age 3: Inquisition - PS4

A fantasy világa


Ennek az epikus RPG fantasy-nak már a harmadik epizódja érkezzik a BioWare jóvoltából, így ismét elrepít az apokaliptikus Thedas földjére, ahol az inkvizíció élén harcolhat a démonok ellen. A játék tágas világában tett vándor utazás alatt különböző típusú ellenségekkel találkozhat, mint például a mágusok vagy templomosok. Élvezze ki a gyönyörű jeleneteket és a számos új lehetőséget, amit az új Dragon Age Inquisition epizód nyújt. A játék ereje a nagy grafikai tervezésben rejlik, ami a Frostbite 3 motorra épül.

 egy hős története

A mindenütt jelenlévő káosz és háború

Katasztrofális esemény kavarja fel az egyébként is zavart Thedas világát. Sárkányok sötétítik el az eget, a horror árnyékát vetve az egykor békés királyságra. A mágusok mindent eldöntő harcba indulnak a despotikus templomosok ellen. Csak Önön és egy csoport legendás hősön múlik, helyreáll-e a világ rendje. Vezesse az inkvizíciót és vegye üldözőbe a káosz okozóit. Az igazságért folytatott küldetés során számos akadály és kaland várja majd.

Dragon Age 3: Inquisition
 

Az inkvizíció és  a sárkányok


Álljon az inkvizíció élére és csatlakozzon a démonok és sárkányok elleni veszélyes küldetéshez. Tapasztalja meg a Dragon Age világának varázslatos történetét. Az utazásai során a kiterjedt és változatos játék világában számos kapcsolatra tesz majd szert egyedi és felejthetetlen karakterekkel, akik egytől-egyig befolyásolhatják a döntéshozatalát és ezzel az egész történetet is.

adottságok

Fegyverkezzen fel

Mielőtt belépne a Dragon Age világába, lehetősége adódik teljes mértékben testreszabni a hős vagy hősnő megjelenését és képességeit, sőt, kiválaszthatja még az inkvizíciós szuperképességeit vagy harci stílusát is. Ezáltal azonnal készen áll majd az elsöprő harcra. A játékban találkozik majd olyan bajtársakkal is, akik képesek lesznek fejleszteni a felszerelését, és így nagy mértékben segíthetik a leggyorsabb és leghatékonyabb győzelem megvalósításában.

Dragon Age 3: Inquisition
 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Szex, Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Kód:  MSX094
Termékszám:  1004039
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10