Oldal frissítése

PowerWash Simulator - PS4

4,0 1 értékelés
10 990 Ft

PowerWash Simulator - PS4

PowerWash Simulator PS4/PS5

PowerWash Simulator PS4/PS5 - Nyugtató mosás

Szabadulj meg gondjaidtól a nagynyomású víz megnyugtató hangjával. Indítsd el a magasnyomású mosót, és távolíts el minden szennyeződést, amit csak találsz. Építsd fel saját gépi mosó vállalkozásodat, és nyisd meg az új eszközöket, fejlesztéseket és további funkciókat - mindezt azzal az egyszerű elégedettséggel, hogy csillogó fényűre mostál mindent. Dőlj hátra és pihenj az egyjátékos módban, vagy játssz a barátaiddal online kooperatív játékban.

PowerWash Simulator PS4/PS5

A takarítás is kihívást jelenthet

A karrier módban építsd fel a vállalkozásodat, és végezz el különféle tisztítási feladatokat a poros Muckingham városában. Azok, akik egy kicsit nagyobb nyomásra vágynak, a Challenge módban túlszárnyalhatját addigi legjobb teljesítményüket. Harcolj a szennyeződések ellen különböző szituációkban; mosogass az Időkihívás során az idő ellen, vagy teszteld a pontosságodat a legkevesebb víz felhasználásával a Vízkihívás során.

PowerWash Simulator PS4/PS5

A PowerWash Simulator PS4/PS5 "tiszta" szórakozás

Élvezd a pihentető légkört és a stresszmentes tempót a teraszok, járdák, járművek és közparkok megtisztításakor. A stressz mindannyiunkat megvisel, ezért dőlj hátra, lazíts, és öblítsd le a gondjaid a lefolyón. Hozz létre műalkotást a saját ízlésed szerinti tisztítással. A fúvókák az ecset, a környezet a vászon. Engedd szabadjára kreatívitásod, és varázsolj a hétköznapi koszból kivételes műalkotást.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1484
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5021290096363

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10