Oldal frissítése

Pokémon Alpha Sapphire - Nintendo 3DS

5 8 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Pokémon Alpha Sapphire - Nintendo 3DS


A legendás Pokémon megérkezett a Nintendo 3DS kézikonzolra. Készítsd fel gyors ujjaidat a képernyőnyomkodásra, ez egy legendás, tartalmas, izgalmas kaland lesz. Ez a játék a 2003-ban Game Boy Advance-ra megjelent sikerjáték remake-je. A világszerte eladott 16 milliós darabszám önmagáért beszél és biztos téged is lázba hoz.
Az egész nagyszabású történet Hoenn gyönyörű világában játszódik, ami számtalan szigeten terül a gyönyörű kék tengeren. Az egész táj természeti csodákban gazdag és ideális környezetet teremt a változatos játékmenethez. Merülj el az edzői szerepben és vezesd győzelemre Pokémonod a rengeteg kalandon keresztül. Az animációk nagyszámú variációja és a fejlett masszív multiplayer mód jóvoltából versenybe szállhatsz barátaid ellen. A kiválóan megtervezett játékélmény tovább fokozódik a a 3DS speciális 3D módjának köszönhetően.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj RPG

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak, Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Pokémon

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU022z
Termékszám:  045496525804
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15