Oldal frissítése

PlayStation VR Mega Pack 3 (PS VR + kamera + 5 játék + PS5 adapter)

4,8 165 értékelés
147 190 Ft

PlayStation VR Mega Pack 3 (PS VR + kamera + 5 játék + PS5 adapter)


PlayStation VR virtuális valóság szemüveg PS4 + PS4 kamera + 5 játékhoz

Tegye fel a PlayStation VR-t, amely nemcsak a PlayStation 4-hez készült, hanem a PlayStation 5-n is működik. Rögtön ezután teljesen új módon kezdi tapasztalni a játékokat. Találja magát az akció közepén, fedezzen fel új világokat, és vegye be magát hihetetlen játékkörnyezetbe.

PlayStation 5

A PlayStation VR kompatibilis a PlayStation 5-tel

A PlayStation VR időtlen kialakítása kompatibilis az új PlayStation 5-tel. Szüksége van egy PS 4 kamerára (mellékelve), majd kérjen egy speciális PS5 adaptert közvetlenül a gyártó hivatalos weboldaláról.

PlayStation innováció a virtuális valósághoz

Fedezzen fel egy új fejezetet, menjen át a képernyőn, lépje át a képzelet határait, és lépjen be a virtuális valóság új világába.

Tapasztalja meg teljes mértékben a játékokat

A PlayStation VR használatával nemcsak elveszíti az időkövetést, de még el is felejti a helyét. Fedezze fel a játék eddig ismeretlen valóságérzetét.



360 fokos kilátás

A PS VR készletnek köszönhetően olyan helyekre juthat el, amelyekről még soha nem is álmodott. A speciális OLED képernyő tökéletes és rendkívül sima 360 ° -os kijelzőt és hihetetlen 120 FPS képkocka-sebességet biztosít.

Lélegzetelállító hangszínpad

A vizuális érzékelést 3D hang egészíti ki, amelynek köszönhetően pontosan tudja, hogy a hangok melyik irányból érkeznek. Fontos jellemzője a beépített mikrofon, amely képes online kommunikációra más játékosokkal.

Csak telepítse és játsszon

A készlet hosszú fejlesztésen ment keresztül, amelynek célja a lehető legkönnyebb és kényelmesebbé tétele. Könnyedén üzembe helyezhető, és innovatív kialakítása ötvözi a minimális súlyt és a fejpánt támogatását a feje tetején, így semmi sem érzi a valóság érzését.

VR kamera

PlayStation 4 kamera

A kettős lencsékkel és 3D mélységérzékelőkkel felszerelt PlayStation 4 kamera minden szögből figyeli a készülék, a PlayStation Move mozgásvezérlő és a DualShock vezeték nélküli vezérlő helyzetét. Ennek köszönhetően minden mozgás tökéletesen átkerül a játékba.

Sok exkluzív játék

Játsszon csodálatos játékokat, amelyeket csak a PS4 rendszeren és a PS VR készleten talál - beleértve az Astro Bot Rescue Mission, a Blood and Truth és a Firewall Zero Hour címet.

Nagyszerű élmények

Dőljön hátra, és merüljön el egy lenyűgöző virtuális valóság élményében, a Mount Everest megmászásától az óceán fenekének felfedezéséig.

Új kalandok

Élvezze a teljes PlayStation virtuális valóságos játékokat a PS VR támogatásával olyan játékokhoz, mint a The Elder Scrolls: Skyrim, Resident Evil 7, a No Man' s Sky vagy természetesen a Beat Saber.

A csomag tartalma PlayStation VR

  • PlayStation VR készlet
  • PlayStation kamera
  • Játék utalvány: Astrobot, Everybodys golf, Moss, Blood and truth, VR worlds
  • Folyamat egység
  • Egyedi nyomtatás a jobb lábtartásért
  • Sztereó fejhallgató
  • USB + HDMI kábel
  • Hálózati adapter és tápkábel
  • Adapter a PS VR készlet csatlakoztatásához
  • PS5 adapter

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Játékkonzolhoz

Képalkotó képességek

Képfrissítési gyakoriság 120 Hz

Jellemzők

Csatlakozás USB-A, HDMI
Szín Fehér, Fekete

Csomag tartalma

Csomag tartalma Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, USB kábel, Töltőadapter, VR headset, Kamera
Játékok/licencek a csomagban VR Worlds, Everybodys Golf VR, Moss, Blood and Truth, Astro Bot
Kód:  MSX1001e5
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS719809296
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20