Oldal frissítése

PlayStation Portal Remote Player

4,0 31 értékelés
85 490 Ft

PlayStation Portal Remote Player

Távoli lejátszó PlayStation Portal Remote Player

PlayStation Portal Remote Player távoli lejátszó

Az új PlayStation Portal Remote Playerrel közvetlenül Wi-Fi hálózaton keresztül játszhatsz a PS5 konzoloddal anélkül, hogy szükséged lenne egy TV képernyőjére. Az egyedi 8"-os LCD kijelző segítségével 60 fps sebességgel élvezheted kedvenc játékaidat lenyűgözőképminőséggel, bárhol is vagy. A PlayStation Remote Player segítségével a PS5 konzolra telepített összes játékot lejátszhatod, beleértve a PS5 és PS4 címeket is.

Távoli lejátszó PlayStation Portal Remote Player

A PlayStation Portal Remote Player főbb jellemzői

  • A PlayStation Portal Remote Playernek nincs szüksége TV képernyőre
  • Saját 8"-os LCD kijelzővel rendelkezik
  • A konzolhoz a Wi-Fi hálózaton keresztül csatlakoztatható
  • A PS5 konzolra telepített összes játékoddal játszhatsz
  • Kompatibilis a PS5 és PS4 játékokkal
  • A PlayStation Portal Remote Player ugyanazt az élményt nyújtja, mint a DualSense kontroller

Játssz TV képernyő nélkül

A PlayStation Portal Remote Player a hordozható megoldás a kedvenc PS5 játékaidhoz. A játékélményhez az otthoni Wi-Fi hálózatodon keresztül férhetsz hozzá, így a PS5 konzolodon TV képernyő nélkül játszhatsz. A PlayStation Portal Remote Playerrel élvezheted az összes PS5 konzolra telepített játékodat. Ez magábafoglalja a PS5 és PS4 játékokat is, amelynek köszönhetően játéklehetőségek széles skáláját nyitja meg és ebből kifolyólag élvezheted a játékgyűjteményedet bárhol és bármikor. Csak csatlakoztasd a PlayStation Portal Remote Playert a PS5 konzolodhoz az otthoni Wi-Fi hálózatodon keresztül, ésmáris elmerülhetsz kedvenc játékaid világában, amikor csak akarsz.

Távoli lejátszó PlayStation Portal Remote Player

Nagyméretű 8”-os kijelző

A PlayStation Portal Remote Player játékélményét a DualSense vezeték nélküli kontroller lenyűgöző képességei egészítik ki. A haptikus visszajelzés és az adaptív ravaszok magával ragadó erejével találkozhatsz, amelyek reagálnak a játékban végrehajtott műveleteidre, így az akció középpontjába helyezheted magad. Az érzékeny rezgések valósághűen képesek szimulálni a környezetet, a dinamikus ellenállás pedig a játékban a felszerelésekkel és a tárgyakkal való interakciót utánozza. Élvezd a lenyűgöző élményt a látványos 8”-os LCD kijelzőn, amely tökéletesen kiemeli kedvenc játékaid minden részletét. A Full HD felbontásnak köszönhetően éles és tiszta képet élvezhetsz, amelynek minden részlete életre kel a szemed előtt.

Távoli lejátszó PlayStation Portal Remote Player
Távoli lejátszó PlayStation Portal Remote Player

Kristálytiszta kép

A PlayStation Portal Remote segítségével akár 60 Fps sebességgel, zökkenőmentesen élvezheted a játékot, miközben a képminőség még 1080p felbontásnál is kristálytiszta marad. Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy maximális kényelemben és részletességgel merülj el a játékokban. Ha a sebességrőlés a kényelemről van szó, a PlayStation Portal Remote Player nem marad le semmiben. Egyetlen gombnyomással csatlakozhatsz a PS5 konzolodhoz, hogy azonnal elkezdhess játszani. Várakozás nélkül belevetheted magad a játékok világába, és felejthetetlen élményben lehet részed közvetlenül a készülékedről.

Paraméterek

Platform

Platform PS5

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), USB-C (a vezérlőn)

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész 2,4 GHz

Méretek

Szélesség 337 mm
Magasság 150 mm
Mélység 95 mm

Tömeg

Súly 540 g

Szín

Szín Fehér

Felszerelés és funkció

Felszerelés Vibráció, Háttérvilágítás, Analóg stick, Hangszóró, Mikrofon, Haptikus válasz
Gombok száma 16 ×

Elem

Akkumulátor Integrált

Tulajdonságok

Konzoltípus Kézi
4K játék támogatás 4K nélkül

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Platform

Platform PlayStation 5
Kód:  MSX005PRP
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS711000042435
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15