Oldal frissítése

PlayStation Link USB Adapter

4,7 352 értékelés
Leárazás -3 %
9 190 Ft 9 490 Ft

PlayStation Link USB Adapter

A PlayStation Link USB adapter megkönnyíti a játékosok számára, hogy több eszközön is csatlakoztathassák a hangot. A beállítás nagyon egyszerű, csak párosítsd a PULSE Elite vezeték nélküli fejhallgatót vagy a PULSE Explore vezeték nélküli fülhallgatót két USB adapterrel, majd csatlakoztasd az egyiket a konzolhoz, a másikat pedig a számítógéphez. Ezután könnyedén válthatsz a kompatibilis eszközök között anélkül, hogy le kellene választanod és át kellene helyezned az adaptereket. Az adapter alacsony késleltetést és veszteségmentes hangzást biztosít. A PlayStation Link USB adapter tökéletes kiegészítő minden PlayStation játékos számára.

A PlayStation Link USB adapter főbb jellemzői

  • USB adapter PlayStation játékosoknak
  • Elősegíti a hangkapcsolatot több eszközön
  • Csak párosítsd a PULSE Elite vezeték nélküli fejhallgatót vagy a PULSE Explore vezeték nélküli fülhallgatót két USB-adapterrel
  • Az egyik adaptert a konzolba, a másikat a számítógépbe kell csatlakoztatni
  • A PlayStation Link USB-adapterrel könnyedén válthatsz a kompatibilis eszközök között
  • Alacsony késleltetést és veszteségmentes hangzást biztosít
  • Színkivitel: ezüst-fekete

Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 5
Kód:  MSX005LUA
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PS711000039995
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15