Oldal frissítése

PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2

5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PlayStation 5 Standard Console Cover - Spider-Man 2

Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolat PlayStation 5-re

Ha már van PS5 konzolod, remek híreink vannak számodra: a PS5-ös konzolodra is vásárolhatsz limitált kiadású Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolatot!

A Sony és az Insomniac Games lenyűgöző dizájnnal készült a PlayStation 5-re a Marvel's Spider-Man várva várt folytatásának megjelenése alkalmából. Próbáld ki Te is a Pókember témába bújtatott konzol játékélményének új generációját, amelyben immáron a fekete szimbióta (Venom) is szerepet kapott. Ő jelenti majd az egyik legkeményebb kihívást két Pókemberünknek a Marvel's Spider-Man 2-ben!


Az ellentétes oldalak összecsapása

A PS5 előlapján egy titokzatos szimbióta kanyarog sötéten egyre közelebb és közelebb a Pókember-ikonhoz, mintha az utolsó szikrát is fel akarná falni az élénkvörös csillogásból.

PlayStation 5 Standard konzol burkolat - Spider-Man 2
PlayStation 5 Standard konzol burkolat - Spider-Man 2

Venom győzedelmeskedik

A PS5 konzol hátulján a titokzatos szimbióta szilárdan rögzült, és teljesen körbeöleli a fehér Pókember ikont az Insomniac fejlett ruházatában.


Könnyen cserélhető burkolatok

Cseréld le az eredeti PlayStation 5 burkolatát egy limitált kiadású Marvel's Spider-Man 2 konzol burkolatra! A régi burkolat cseréje egy pofonegyszerű dolog, de ha igazán biztos akarsz lenni benne, hogy nem rontasz el semmit, nézd meg az alábbi informatív videót, amely biztosan segít.



Paraméterek

Platform

Platform PlayStation 5

Sorozat

Játék és filmsorozat Marvel, Pókember
Kód:  MSX005CSM2
Termékszám:  PS711000039351
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20