Oldal frissítése

PlayStation 5 Slim

4,9 196 értékelés
204 390 Ft

PlayStation 5 Slim

Új Playstation 5 (slim)

Továbbfejlesztett minimalista dizájn

Végre itt a frissített PlayStation 5 Slim. A fő újdonság az elődjén alapuló, átdolgozott dizájn, de összességében a konzol kisebb lett. A másik jelentős változás az 1 TB-os SSD, amely az eredeti modell 825 GB-os SSD-jét váltja fel.

PlayStation 5 (Slim)
PlayStation 5 (Slim)

A Playstation 5 (Slim) látványos játékélményt kínál

Természetesen továbbra is élvezheted a játékélményt akár 4K felbontásban, 120 FPS mellett. A PlayStation 5 (Slim) hardverének nagy része mögött az AMD áll a 8-magos Zen 2 processzorral és a Ray Tracing támogatással ellátott RDNA 2 grafikus chipmel.

A PlayStation 5 Smart konzol (Slim) jellemzői

PlayStation 5 (Slim)

Minőségi eredeti tartozékok

Élvezd a mélyebb játékélményt a tapintható reakcióval, az adaptív kioldókkal és a 3D hang- és képminőségi technológiával. Szerezd be a hivatalos tartozékokat PlayStation 5 (Slim) konzolodhoz, és fokozd játékélményedet a lehető legteljesebb mértékben.

PlayStation 5 (Slim)

A játékok lenyűgöző katalógusa

Tapasztald meg a hihetetlen grafikát, és élvezd a PlayStation 5 (Slim) új funkcióit. Több mint 4000 PS4-játékkal is játszhatsz.

PlayStation 5 (Slim)

Villámgyors tárolási sebesség

Az AMD nagyszerű hardverének és az 1 TB-os SSD-nek köszönhetően nemcsak a tartalmak villámgyors betöltését élvezheted, hanem a vizuális szépséget is, akár 4K felbontásban.

Maximális játékélmény

PlayStation 5 (Slim)

PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg

Merülj el a valódi virtuális valóság világában, amelyet csak a PlayStation VR2 tud nyújtani. Tapasztald meg a VR teljesen új generációját a 4K HDR-ben nyújtott magával ragadó látványvilággal. Helyezd magad az akció kellős közepébe, fedezz fel új világokat, és helyezd magad közvetlenül a hihetetlen játékkörnyezetbe.

PlayStation 5 (Slim)

DualSense kontrollerek

A DualSense játékvezérlő haptikus visszajelzéssel büszkélkedhet az intenzívebb játékélmény érdekében. És hogyan működik? Például az autóversenyzős játékokban élethű ellenállást biztosít az autó vezetésekor (különböző akadályokon való áthaladáskor stb.). A Sony tervezői megváltoztatták az adaptív ravaszok szögét is, és a markolatfelületek sem úszták meg a kisebb változtatásokat. A töltésről USB-C csatlakozó gondoskodik.

PlayStation 5 (Slim)

Prémium 3D hangzás

Engedd, hogy teljesen körülvegyenek a hangok, amelyek azt az érzést kelthetik, mintha minden irányból érkeznének. Ha a játék támogatja a Tempest 3D AudioTech technológiát, a környezeted életre kel a fejhallgatódban vagy a TV hangszóróiban. A még jobb élmény érdekében javasoljuk, hogy próbáld ki az eredeti Sony Pulse 3D fejhallgatót, amely külön megvásárolható tartozék.

PlayStation 5 (Slim)

Blu-ray meghajtó

A PlayStation 5 (Slim) olyan meghajtóval rendelkezik, amely a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően 100 GB-os Blu-ray XL lemezeket (PS5 játékok) és szinte az összes 50 GB-os lemezt (PS4 játékok) képes lejátszani. A meghajtó lehetővé teszi a Blu-ray filmek akár 4K felbontású lejátszását is.

PlayStation 5 (Slim)

Multimédiás szórakozást biztosító játékkonzol

A PlayStation 5 (Slim) kezelőfelületének médiaterülete egy helyre gyűjti az ingyenes és fizetős streamingszolgáltatások választékát, és egy gombnyomással megtalálhatod és megnézheted a legújabb epizódokat, filmeket és ajánlott műsorokat.

PlayStation 5 (Slim)

PlayStation Plus tagság

Fedezd fel a következő kalandodat több száz aktuális és klasszikus játékkal, korlátozott ideig tartó próbaverziókkal, online többjátékos lehetőségekkel, exkluzív tagsági kedvezményekkel és még sok mással - válassz a három tagsági lehetőség közül.

PlayStation 5 (Slim)

A PlayStation 5 (Slim) konzol legfontosabb jellemzői

Nagy teljesítményű 4K, 120 FPS játékkonzol 1TB SSD-vel

30%-kal kisebb fizikai méretek és körülbelül 20%-kal kisebb súly a PS5-höz képest

Az AMD Zen 2 okta-core processzor és az AMD RDNA 2 grafika fantasztikus teljesítményt nyújt

A vizuálisan vonzó Ray Tracing technológia támogatása

A 4K UHD Blu-ray meghajtóval a filmeket és a játékokat is élvezheted

A függőleges állvány nem tartozék, külön kapható


Paraméterek

Kapacitás

Tárhely mérete 1 024 GB
Tárhely típusa SSD

Tulajdonságok

Konzoltípus Tévéhez
4K játék támogatás Natív 4k

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Blu-ray (4K)

Verzió

Verzió PS5

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, 1 db kontroller, HDMI kábel, USB kábel, Tápkábel
Csomagolás fajtája Játék nélkül

Méret & súly

Szélesség 9,6 cm
Magasság 35,8 cm
Mélység 21,6 cm
Tömeg 3 200 g

Platform

Platform PlayStation 5

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack (a vezérlőn), LAN (Ethernet) , HDMI out, USB-A, USB-C, USB-C (a vezérlőn)

Szín

Szín Fehér

Lokalizáció

Lokalizált menü Cseh, Magyar, EN, DE, FR, IT, ES

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  MSX0052
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  PS711000040587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15