Oldal frissítése

Plants vs Zombies Garden Warfare

4,3 42 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Plants vs Zombies Garden Warfare


A szórakoztató Plants vs. Zombies sorozat gyorsan meghódította sok játékos szívét. Most megérkezett az eredeti felfogású sláger, Garden Warfare alcímmel. A látszólag törékeny növények ismét megküzdenek a veszélyes és ravasz zombik egész tömkelegével. A népszerű 2D-stratégia helyett adrenalinban gazdag élményekkel teli 3D-s multiplayer shooter játékra számíthatsz. A varázslatos Frostbite 3 motor biztosan a legjobb fényben mutatja meg magát.
A fantáziadús csoportos akciójáték összesen tíz csatatéren terül el, és akár 24 játékos bekapcsolódására számít egyszerre. Mindkét szembenálló oldalon négy osztály közül választhatsz. A zombik csapatában megtalálható a klasszikus Soldier, azaz egy géppisztollyal ellátott katona, az All-Star nehéz minigunnal büszkélkedhet, az Engineer robbanóanyagokra szakosodik, a Scientist pedig meglepő találmányokat rejteget az ingujjában.

A növények középpontjában a klasszikus Napraforgó áll, aki a nap sugarait égető lézerré alakítja át, a Húsevő jó étvággyal veti rá magát mindenre, ami mozog, a Borsóhányó pedig még a távoli kártevőket is pontosan eltalálja és a Kaktusz gondoskodik a fő támaszpont szúrós védelméről. A több játékmódból kooperatív multiplayer jön létre, amelyben meg kell állítanod a zombik hullámait és speciális főnökeiket.

Kód:  Hranad0169
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10