Oldal frissítése

Pixelshire - PS5

Előrendelési ár
13 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Pixelshire - PS5

Pixelshire PS5

RPG játék építkezéssel, felfedezéssel és harccal

Pixelshire PS5 a lehetőségek és a varázslat földje, ahol a természet és a technológia találkozik. Egy hely, ahol mély kapcsolatokat alakíthatsz ki a lakosokkal, akik elkísérnek majd az utadon, és segítenek nyersanyagokat gyűjteni és küldetéseket teljesíteni. A "follow me" funkcióval a Pixelshire PS5 kalandjai még jobban összekapcsolódnak, és még magával ragadóbbak lesznek.

Pixelshire PS5

Dombokat építeni, völgyeket ásni

A Pixelshire PS5-ben a terraformálással kreatívan alakíthatod a tájat a kedvedre. Hozzon létre tavakat, dombokat és völgyeket, amelyek tükrözik az elképzeléseidet, és átalakítják a Téged körülvevő világot.

Pixelshire PS5

Fedezd fel az NPC-k képességeit

Csatlakozz a Pixelshire PS5 közösséghez, és szerezz új készségeket különböző NPC-ktől. Mindegyiküknek vannak sajátos tehetségei és képességei, amelyek a játék különböző területein lehetnek a segítségedre. Farrell kapitánytól például megtanulhatod, hogyan készíts olyan ételeket, amelyekkel nemcsak jóllakhatsz, hanem az állóképességedet is erősítik.

Pixelshire PS5

Építsd meg az egyes karakterek házát az ő elképzelései szerint!

Azzal, hogy a lakók számára házakat építhetsz és alakíthatsz ki, olyan közösséget hozhatsz létre a Pixelshire PS5-ben, ahol minden egyes otthon egyedi és a lakók ízlésének megfelelő. Ez olyan környezetet teremt, ahol mindenki otthon érezheti magát.

Pixelshire PS5

Fedezd fel az egész kontinenst!

Ne felejtsd el beutazni Arcadia kontinensét, ahol ismeretlen titkok és rejtett kincsek várnak felfedezésre. Fedezd fel a hely varázsát, bányászd ki értékes nyersanyagait és fedezd fel titokzatos zugait!

Pixelshire PS5

Álmaid városa

Hozz létre és fejlessz egy Pixelshire PS5 várost ebben az eredeti RPG sandboxban. Kalandozz, tervezd meg és hozd létre a választott városodat, sajátítsd el a különböző mesterségeket, építs kapcsolatokat szomszédaiddal és fedezd fel Arcadia kontinensének titkait.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor, Kaland
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Augusztus

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0661
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060264379552

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20