Oldal frissítése

Pico Goblin VR

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Pico Goblin VR

Ez a speciálisan tervezett szemüveg a virtuális valóság otthoni elérésére készült. Nagyon egyszerűen használható, nem szükséges számítógéphez vagy telefonhoz kapcsolni, beépített szenzorral működik, és egy vezérlővel, amelyet a csomag tartalmaz. A szemüveg két kijelzővel rendelkezik, és egyáltalán nem pixeles a kép, hiszen rendkívül nagy felbontással rendelkezik. Működtetéséhez nincs szükség kábelekre, amely nagyon kényelmessé teszi használatát. Belül egy négymagos Qualcomm Snapdragon 820 processzor biztosítja a tökéletes, problémamentes működést.

Legfontosabb jellemzők

  • Saját környezet, amely alkalmazkodik hozzád
  • A kijelző nagy felbontású: 2,5 K
  • Forgathatóság: 360 °
  • Szép design
  • Állítható méretű
  • Kompakt vezérlő
  • Fejhallgató csatlakoztatásának lehetősége

Rugalmas minden felhasználó számára

A szemüveg rugalmas kialakítású, mérete állítható úgy, hogy mindenki tetszését elnyerje. Operációs rendszere egyszerű, és gyors. Saját alkalmazásokkal rendelkezik, ahol mindenki kiválaszthatja a számára megfelelő játékokat. Természetesen filmnézésre is alkalmas a készülék, gyönyörű minőségben nézhetsz filmeket otthonod kényelméből. 

 

Szín:
Szürkés-fehér

 
Kód:  PICOVR1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15