Oldal frissítése

Phanteks Enthoo Evolv, szürke

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Phanteks Enthoo Evolv, szürke


Az Enthoo Evolv ATX Glass a közismert Phanteks gyár luxus számítógépháza, amely a tökéletes konfigurációkért rajongók álma. Ugyanis 3mm-es homokfújt alumíniumból készült, amit feketére lakkozott galvanizált acél elemek egészítenek ki. A tökéletesen átlátszó 4 mm-es keményített plexi üvegből készült oldalfal lehetővé teszi, hogy megcsodálhassa a gépét. Nem hiányzik a vízhűtés támogatása sem, ugyanis helyet biztosít több radiátor számára is. Nagy méretének köszönhetően tényleg sokminden belefér. Miditorony típusú, amely szó szerint elnyelni még a legnagyobb hardvert is.  


Brutális tér

Minden konfiguráció kiindulópontja az alaplap. Ebben az esetben a méret nem gond, a ház a Mini-ITX-től egész az E-ATX-ig minden formátumot befogad, méghozzá 264 mm szélességig. Akár 300 mm hosszú grafikus kártyáknak is helyet ad (HDD-vel), vagy 420 mm-eseknek (HDD nélkül). A CPU hűtő magassága 194 mm is lehet. A merevlemezekhez is barátságos. Belerakhat közülük hét 2,5  hüvelykest, vagy öt 3,5 hüvelykest és két 2,5 hüvelykest. A házat ATX tápegységekhez tervezték, melyek 318 mm hosszúak is lehetnek.

Phanteks Enthoo Evolv

Phanteks Enthoo Evolv

Lehet vízhűtéses is

A belső tér zökkenőmentesen befogad 3 vízhűtéses radiátort is. Az elülső és a felső részbe akár egy 360 mm hosszú radiátort (120 mm-es ventilátor esetében), ill. egy 280 mm hosszú radiátort (140 mm-es ventilátor esetében) is be lehet szerelni. A ház hátsó részében elfér egy kis, 120 vagy 140 mm-es radiátor. Több pumpa is installálható.


Letisztult dizájn

Az Enthoo EVOLV ATX háznak jól kidolgozott kábelkezelő rendszere van, ami egy fekete válaszfal mögé rejti a vezetékeket. A letisztult dizájn érdekében elrejtették a merevlemezeket és a tápegységet is. Örömmel tölti el, hogy valamennyi szellőzőnyíláson porszűrő található.

Phanteks Enthoo Evolv

A rögzítő csavarok mellett a házzal együtt kézhez kap három 140 mm-es ventilátort, melyek sebessége 1200 fordulat percenként, maximális hangerejük pedig 19 decibel. A csomagolásban van még hét merevlemez beépítő keret (öt 3,5 hüvelykes és kettő 2,5 hüvelykes) is.

Fő jellemzők

  • Kiváló minőségű anyagokból készült
  • Tágas tér
  • Vízhűtés támogatása
  • Átlátszó oldalfal
  • Egyszerű szerelés
Kvalitní skříň z hliníku

Paraméterek

Használat és méret

Méret Midi Tower

Szín

Szín Szürke

Belső elrendezés

Alaplap formátum ATX
Belső 5.25" helyek száma
Belső 3,5"-es slotok száma
Kiegészítő felszerelés Kábelrendezés, Porszűrők, SSD támogatás (2.5")

Külső szerkezet

Elülső panel elhelyezkedése Elöl
Elülső panel csatlakozói USB 3.2 Gen 1, Fejhallgató, Mikrofon
Kiegészítő felszerelés Vízhűtés támogatása

Tápegység

Tápegység Tápegység nélkül

Hűtőrendszer

Ventilátorhelyek száma

Méret

Szélesség 235 mm (23,5 cm)
Magasság 495 mm (49,5 cm)
Mélység 510 mm (51 cm)
Tömeg 10,2 kg
Kód:  PHan1l
Termékszám:  PH-ES515E_AG
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15