Oldal frissítése

Persona 5 Tactica - PS4

18 290 Ft

Persona 5 Tactica - PS4

Persona 5 Tactica PS4/PS5

Persona 5 Tactica PS4/PS5 - A Fantomtolvajok új küldetést kaptak

Csatlakozz a Fantomtolvajokhoz, akik megpróbálják megváltoztatni a körülöttük élők szívét. Állítsd össze a hősök sztárcsapatát egy vadonatúj történetben, ebben az izgalmas harci kalandban, amely a Persona ikonikus világában játszódik. Egy különös incidens után a Fantomtolvajok egy bizarr birodalomba utaznak, amelynek lakói zsarnoki elnyomás alatt élnek.

Persona 5 Tactica PS4/PS5

A titokzatos kaland folytatódik

A Fantomtolvajok egy katonai csoport, a legionáriusok által körülvéve halálos veszélyben találják magukat, amíg meg nem menti őket a titokzatos forradalmár Erina, aki csábító ajánlatot tesz nekik a segítségükért cserébe. Mi az igazság Erina és a Fantomtolvajoknak felajánlott üzlettel kapcsolatban?

Persona 5 Tactica PS4/PS5

Persona 5 Tactica PS4/PS5 - A régi Persona másképp

A Persona 5 Tactica PS4/PS5 vadonatúj történetet, kedvenc karaktereid visszatérését, valamint teljesen új szövetségeseket és ellenségeket kínál. Csatlakozz a csoporthoz, akik egy izgalmas forradalmat irányítanak ebben az elképesztő harci kalandban. Állíts össze egy csapatot kedvenc hőseidből, és harcolj az elnyomó seregek ellen izgalmas, fordulóalapú csatákban. Döntsd meg ellenségeidet erőteljes Personák, válogatott fegyverek segítségével, és győzd le őket stílusosan.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG, Stratégiai

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja November

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1496
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055277052042

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05