Oldal frissítése

Persona 3 Reload - PS4

24 890 Ft

Persona 3 Reload - PS4

Persona 3 Reload PS4

Persona 3 Reload PS4 - korunk RPG-je

A Persona 3 Reload PS4 kiválóan átdolgozott grafikával, továbbfejlesztett funkciókkal és felhasználóbarát kezelőfelülettel tért vissza. Tapasztalj meg egy lebilincselő történetet, amelyet a mai modern időkhöz igazítottak.

Persona 3 Reload PS4

A sötét óra

Diákként egy sötét órában találod magad, amely két nap közti rejtett helyen van. Félelmetes titka lebilincselő és érzelmes történetet eredményez. A Persona 3 Reload PS4 új jeleneteket, interakciókat, karaktereket és további kommentárokat tartalmaz.

Persona 3 Reload PS4

Rendkívüli iskolai napok

Nincs más választásod, mint saját csapatot építeni és harcolni az osztálytársaidért. Védd meg őket a más világból érkező árnyaktól. Ébreszd fel a benned rejlő, még fel nem fedezett erőt, és fogj össze hasonlóan erős barátokkal. A rejtett igazságot fel kell tárni, bármilyen titok is derül így ki.

Persona 3 Reload PS4

Tervezd meg a napod

A Persona 3 Reload PS4-ben eldöntheted, hogyan töltöd a napodat. Felfedezheted a kikötőszigetet, és természetesen barátságokat vagy ellenségeket építhetsz ki más karakterekkel. Mindenesetre egy érzelmekkel és izgalmakkal teli utazás vár rád. Hagyd, hogy teljesen magával sodorjon.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Február

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Alap játék

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Nincs optimalizálva a Next-gen számára
Kód:  MSX1557
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5055277052677

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20