Oldal frissítése

Paleo Pines - PS5

Leárazás -57 %
4 590 Ft 10 690 Ft

Paleo Pines - PS5

Paleo Pines PS4/PS5

Paleo Pines PS5 - Dinoszauruszok és kertészeti kalandok

A Paleo Pines PS5 egy varázslatos sziget, tele barátságos dinoszauruszokkal, őslakosokkal és rejtélyes történelemmel. Barátkozz össze a dinoszauruszokkal, és építsetek közösen egy farmot és kertet, hogy az őslények között egy hangulatos otthont teremts. Ezután indulj el hűséges társaddal, Luckyval felfedezni a sziget titkait. A Paleo Pines PS5 játékban sosem fogsz kifogyni a felfedeznivalókból és a dinoszauruszokból, akikkel barátkozhatsz.

Paleo Pines PS4/PS5

Paleo Pines PS5 - Stílusos őskori kirándulás

Indulj kalandos útra Lucky nevű dinoszaurusz barátoddal, akit már tojáskora óta ismersz. Keresd meg Lucky segítségével az elveszett Paraszaurolophuszokat, és fedezd fel Paleo Pines PS5 titkait - egy bájos szigetet, amely tele van barátságos lakosokkal és rejtett zugokkal. Építsd fel saját otthonodat, szerezz új barátokat és fedezd fel a sziget múltját. Menj küldetésekre, és hozd létre a saját egyedi bázisodat. Díszítsd fel a menedékhelyedet, a kertedet vagy vállalj mezőgazdasági kihívásokat. Emellett testre szabhatod a karakteredet és a stílusodat a ruhatárral, és szerezz gazdag ruhagyűjteményt.

Paleo Pines PS4/PS5

A dinoszauruszokkal való barátság előnyökkel jár a farmon

A Paleo Pines PS5 sziget minden dinoszauruszrajongó álma. A vadonban elrejtőzött bátor dinoszauruszok csoportja a barátságodra és együttműködésedre vágyik a farmon. Használd a furulyát, így utánozva a hívásaikat, hogy segítőnek hívd őket. Hozz létre számukra egy kényelmes játszóteret, nyerd el a bizalmukat, és derítsd ki, mi az, amit élveznek. Minden dinoszaurusz egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek segítenek a feladatokban a farmon. Egész évben arathatsz, és új barátaiddal együttműködve bőséges termést takaríthatsz be. Kereskedj a terményeiddel a városlakókkal, és szerezd meg Paleo Pines PS5 legjobb farmere címet.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland, Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0504
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3700664531458

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05