Oldal frissítése

Paleo Pines - Nintendo Switch

10 890 Ft

Paleo Pines - Nintendo Switch

Paleo Pines Nintendo Switch

Paleo Pines Nintendo Switch - egy dinoszauruszos és kertészkedős kalandjáték

A Paleo Pines Nintendo Switch egy varázslatos sziget, tele barátságos dinoszauruszokkal, őslakosokkal és titokzatos történelemmel. Barátkozz össze a dinoszauruszokkal, és építsetek közösen egy farmot és kertet, hogy az őslények között egy hangulatos otthont teremts. Ezután indulj el hűséges társaddal, Luckyval felfedezni a sziget titkait. A Paleo Pines Nintendo Switch játékban sosem fogsz kifogyni a felfedeznivalókból vagy a dinoszauruszokból, akikkel barátkozhatsz!

Paleo Pines Nintendo Switch

Paleo Pines Nintendo Switch - egy stílusos, őskori kirándulás

Indulj kalandos útra Lucky nevű dinoszaurusz barátoddal, akit már tojáskora óta ismersz. Keresd meg Lucky segítségével az elveszett parasaurolofech fákat, és fedezd fel Paleo Pines Nintendo Switch titkait - egy bájos szigetet, amely tele van barátságos lakosokkal és rejtett zugokkal. Építsd meg saját otthonodat, szerezz új barátokat és fedezd fel a sziget múltját. Indulj küldetésekre, és hozd létre a saját, egyedi bázisodat. Díszítsd fel a menedékhelyedet, a kertedet vagy vállalj mezőgazdasági kihívásokat. Emellett testre szabhatod a karakteredet és a stílusodat a ruhatárral, és beszerezhetsz egy gazdag ruhagyűjteményt is.

Paleo Pines Nintendo Switch

A dinoszauruszokkal való barátság előnyökkel jár a farmon

A Paleo Pines Island Nintendo Switch minden dinórajongó álma! A vadonban elrejtőzött, bátor dinoszauruszok csoportja a barátságodra és együttműködésedre vágyik a farmon. Használd a fuvolát és utánozd a hívásaikat, hogy segítőnek hívd őket. Hozz létre számukra egy kényelmes játszóteret, nyerd el a bizalmukat, és derítsd ki, mi az, amit élveznek. Minden dinoszaurusz egyedi képességekkel rendelkezik, amelyek segítenek a feladatokban a farmon. Egész évben arathatsz, és új barátaiddal együttműködve bőséges termést takaríthatsz be. Kereskedj a terményeiddel a városlakókkal, és szerezd meg Paleo Pines Nintendo Switch legjobb farmere címet!

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Kaland, Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW1260
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3700664531397

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20