Oldal frissítése

pad Spiderman

Kiegészítők a termékhez

pad Spiderman

Gyermek műanyag pad mesekönyv témájú Pókember inspirálja minden gyermek számára. Különösen a fiúk, úgy érzik, nagy hősök. Nábytek šikovně ukrývá úložný prostor, který můžete vyplnit hračkami či jiným dětským tajemstvím. Tidy szoba lesz könnyen fenntartható. Jön a ragasztó képek ragaszkodni magukat a padon. Is, akkor könnyen át a rejtett fogantyúval az oldalán. 

Legfontosabb jellemzők

  • Padok nagy tárhely
  • Beleértve Pókember matrica
  • Alkalmas gyerekszoba és a kert
  • fogantyúk transzfer

tárhely

A gyermek a szekrényben padok megidézni egy relaxációs terület, ahol a gyerekek ülnek. Azt is híresen elrejti sűrűjébe. Oneszerűen emelje az ülés része, és látni szinte azonos mennyiségű hely, amely büszkélkedhet a hossza a padon. Az oldalon lesz felfedezni a markolatok a színes műanyag, amelyek kényelmes során egy teljes doboz. 

Paraméterek

Innen ismerheted

Téma Pókember
Kód:  HRAa6750
Termékszám:  7290101050445

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15