Oldal frissítése

OVRDARK - PS VR2

Előrendelési ár
14 890 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


OVRDARK - PS VR2

OVRDARK PS VR2
OVRDARK PS VR2

Sötét titok VR-ben

Az OVRDARK for PlayStation VR2 egy élvonalbeli virtuális valóság élményt nyújt, amely elmerít egy rejtélyekkel és veszélyekkel teli sötét és lenyűgöző világban. A kifejezetten a Sony következő generációs VR headsetjéhez tervezett játék kihasználja annak fejlett technológiáit a maximális elmélyülés érdekében.

OVRDARK PS VR2

A helyes döntést hozod meg

Az OVRDARK PS VR2 története disztópikus környezetben játszódik, ahol egy rettenthetetlen felfedező szerepében találod magad, akinek ismeretlen fenyegetésekkel kell szembenéznie, és fel kell tárnia a világ rejtett titkait. Minden döntésed hatással van a történet alakulására, ami újabb feszültséget és izgalmakat ad hozzá.

OVRDARK PS VR2

A rettegés mindenhol ott lesz körülötted

Az OVRDARK PS VR2 grafikája és hanghatásai a PlayStation VR2-re lettek optimalizálva, ami azt jelenti, hogy a magával ragadó 3D-s hangok mellett éles és részletgazdag vizuális élményre számíthatsz. A haptikus visszajelzés és az adaptív Sense kontroller-kioldók fokozzák a valóságérzetet és növelik az interaktivitást, így a játék minden pillanata intenzív és magával ragadó lesz.

OVRDARK PS VR2

FESZÜLTSÉG

A VR-ben a félelem irreális méreteket ölt

Tapasztald meg az OVRDARK PS VR2-vel a virtuális valóság hátborzongató folytatását. Készülj fel egy még rémisztőbb kalandra, ahol a feszültség és a félelem új magasságokba emelkedik, miközben felfedezed az elátkozott Burkittsville-i kastélyt.

    OVRDARK PS VR2

    HORROR

    Szeretsz rettegni?

    Az OVRDARK PS VR2 a nagy sikerű DO NOT OPEN-re épül, és teljesen új ijesztgetéseket és kihívásokat hoz a virtuális valóságba. Helyezd magad George Foster, egy merész nyomozó szerepébe, aki társával, Mike Gorenggel együtt belép egy titokzatos kastélyba az első játék rémisztő eseményei után. Ami ott vár rájuk, az sokkal sötétebb, mint ahogy azt legmerészebb álmukban elképzelték volna.

      OVRDARK PS VR2

      FÉLELEM

      Ne fordulj meg, semmi jó nem vár rád odakint

      A kúria sötét zugaiban szembetalálod magad a baljós Mike Gorengával, aki mostantól a legfőbb és legkönyörtelenebb ellenfeled. A modern VR-technológiával a saját bőrödön tapasztalhatod meg a rettegés minden pillanatát. Fedezd fel a kísértetjárta szobákat és oldj meg csavaros rejtvényeket a túlélésért. A virtuális valóság elmerít egy olyan világban, ahol minden árnyék halálos fenyegetést jelenthet.

        OVRDARK PS VR2

        INTENZITÁS

        A Gothic Remake: Collectors Edition kínálata:

        Tapasztald meg a valódi félelmet, miközben szembenézel a legrosszabb rémálmaiddal. Készülj fel a végső virtuális valóság élményre, miközben sötét titkokat fedezel fel. Csak a legbátrabbak szabadulhatnak ki ebből a halálos szorításból. Az OVRDARK PS VR2 egy rendkívül intenzív virtuális valóságélmény csak a legerősebb lelkületűeknek. Megvan benned a bátorság a túléléshez?

          OVRDARK PS VR2

          Paraméterek

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform PlayStation 5
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Virtuális valóság
          Játék környezet Horror
          A játék grafikai tervezése Belső nézetű

          Lokalizáció

          Szöveg EN
          Szinkron EN

          Megjelenési dátum

          Megjelenés éve 2024
          A kiadás hónapja Július

          Verzió

          Platform PS5 - doboz
          Kiadás Elsődleges

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság VR szükséges (REQUIRED)
          VR Platform PlayStation 5
          Kód:  PSV0688
          Jótállás: 24 hónap
          Termékszám:  8436016711272

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB05