Oldal frissítése

Overpass 2 - Xbox Series X

12 990 Ft

Overpass 2 - Xbox Series X

Overpass 2 Xbox Series X

Overpass 2 Xbox Series X buggy és ATV rajongóknak

Tapasztald meg a buggy- és ATV-vezetés adrenalinlöketét. Vállalj meredek lejtőket, emelkedőket és akadályokat rendkívül nehéz terepen. Keresd meg a legjobb útvonalat és vegyél részt versenyeken. Nyerj helyi versenyeket vagy csatlakozz online versenyekhez.

Overpass 2 Xbox Series X

Ismert gyártók arzenálja vár

Az Overpass 2 Xbox Series X világszínvonalú gyártók autóit készítette elő. Vezethetsz például Yamahát, Polarist, Arctic Catet és Suzukit. Számukra technikailag kihívást jelentő utak vannak előkészítve. A jármű minősége, verseny közbeni sérülése is szerepet játszik. Természetes és mesterséges akadályok állnak az utadba.

Overpass 2 Xbox Series X

Mutasd meg a versenyeken, mit tudsz

Az Overpass 2 Xbox Series X azonban nem csak a sebességről szól. Készülj fel realisztikus off-road fizikára és az autók egyedi tulajdonságaira. Válassz UTV-k vagy ATV-k közül. Válaszd ki a megfelelő útvonalat, hogy kihasználd autód erősségeit, és elsőként érj célba.

Overpass 2 Xbox Series X

Az Overpass 2 Xbox Series X tökéletes off-road élményt biztosít.

A kínálatban több mint 20 autó szerepel világhírű gyártóktól. A realisztikus fizikának köszönhetően minden terep egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. Tehát nem lesz egyetlen egyforma verseny sem.

Overpass 2 Xbox Series X

Összes mód böngészése

Van egy karrier mód, ahol a szponzorok, az autók karbantartása és a teljes versenyszezon megtervezése mind szerepet kap. Helyi és online többjátékos módok is bekerültek a játékba. A helyi módban osztott képernyőn versenyezhetsz, így tapasztalatot is szerezhetsz a többi versenyzőtől.

Overpass 2 Xbox Series X

Végtelen versenyzési lehetőségek

A kínálatban több mint 40 technikailag kihívást jelentő pálya szerepel. 6 különböző környezetben fogsz autózni. Mindegyikre sajátos kihívások jellemzőek.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Versenyzős
Játék környezet Jármű

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Október

Verzió

Platform Xbox Series X - dobozos változat
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0408
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3665962022735

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20