Oldal frissítése

Outward - Definitive Edition - Nintendo Switch

16 190 Ft

Outward - Definitive Edition - Nintendo Switch

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Epikus nyílt világú RPG kaland

Lépj be egy hatalmas fantáziavilágba az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch RPG-kalandjátékban. Merülj el egy epikus kalandban egy hétköznapi hősként, ahol minden döntésnek komoly következményei vannak. Élj túl veszélyes csatákat, fedezz fel titkokat és küzdj meg a rád váró kiszámíthatatlan kihívásokkal. Alakíts szövetségeket, fejleszd képességeidet és küzdj a túlélésért egy mágiával és kalandokkal teli világban.

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Mint a való világban

Az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch egy magával ragadó, túlélő elemekkel ötvözött RPG-élményt kínál, amely mélyen megjutalmazó kihívást jelent a legkalandvágyóbb játékosok számára is. Ebben a világban mindennapi utazóvá válsz, aki nemcsak a fenyegető lényekkel, hanem a természet buktatóival is szembesül. Elrejtőzöl, védekezel és mindenekelőtt ellenállsz a veszélyes környezeti körülményeknek. Ebben a hatalmas világban, a vadonban, teljesítsd a különböző küldetéseket, és fedezd fel a félelmetes ellenségekkel teli rejtett várbörtönöket.

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Fedezd fel az egy- és többjátékos játék előnyeit

Ahhoz, hogy túléld Aurai káprázatos, de halálos világát, ravasznak, okosnak és felkészültnek kell lenned. Különböző stratégiákat dolgozol ki ellenségeid legyőzésére, miközben nem hanyagolod el alapvető szükségleteidet. Megoszthatod az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch utazásodat egy barátoddal, akár helyben, akár online, így együtt küzdhettek meg a kihívásokkal és fedezhetitek fel együtt ennek a világnak a rejtélyeit.

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Építeni, építkezni, javítani

Az egyik új funkció a City Building Mechanic lesz, amely lehetővé teszi, hogy részt vegyél a New Sirocco menekülttábor újjáépítésében, és létrehozd a saját nevezetességedet Auraiban. Az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch játékban használhatod majd az Enchantment System-t is, amely lehetővé teszi a páncélzat javítását, a fegyverek és egyéb felszerelések fejlesztését. A több mint 85 recept segítségével a felszereléseket a saját igényeid és ízlésed szerint alakíthatod.

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Az automatikus tárolás minden döntésedet megjegyzi

Az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch játékban változatos akciókat élhetsz át, miközben felfedezed az országot, akár szólóban, akár kooperatív módban játszol. Az állandó automatikus mentésnek köszönhetően együtt kell élned a döntéseiddel, és el kell fogadnod a tetteid következményeit. Dinamikus vereségjelenetekkel találkozhatsz, és minden egyes játékmenet egyedi élményt nyújt.

Outward - Definitive Edition Nintendo Switch

Az Outward - Definitive Edition Nintendo Switch tartalma:

  • Egy újratervezett és teljes Outward Nintendo Switch-élmény, amely natívan tartalmazza a The Soroboreans és a The Three Brothers tartalmát
  • Az új fegyverek, dungeonok és egyedi mechanikák mellett az életminőség javulására is számíthatsz

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj RPG
Játék környezet Fantasy
Játékmechanika Nyitott világ
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Definitive Edition
Kód:  NSW1359
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020628602840

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10