Oldal frissítése

OIli OIli: Epic Edition Combo - PS4

OIli OIli: Epic Edition Combo - PS4

Lazításra van szüksége időről időre? Az Olli Olli  játékot pontosan az Ön számára találták ki. Ez egy őrült  2D-s gördeszkás ügyességi játék, amelyben el kell jutnia a legvégső szintig. Természetes a játék típusának megfelelően egyértelműen érdekes trükkök százait tudja megvalósítani, ez nem lehet kétséges. Ennek megvalósításához nem hátrány, ha összegyűjti a különböző bónusz pontokat a játékban hogy képes legyen a hihetetlen kombók és a tökéletes trükkök kivitelezésére.

Szórakozás nem csak a deszkásoknak  

Tökéletesítenie kell a hibátlan landolást még akkor is, ha nem szeretne rekord pontokat elérni. Deszkázás közben lehetősége van növelni a sebességét, és ez szükséges is, mivel ebben a játékban anélkül nem tudja megugrani a hatalmas akadályokat, csak teljes sebességgel. A játék előrehaladtával annak nehézsége elképesztő szintekre emelkedik, így igazán nagy kihívást jelent.

 Epic Combo Edition tartalma

  • OlliOlli és OlliOlli 2: Welcome to Olliwood
  • eredeti filmzene
  • Dokumentumfilm a játék készítéséről
  • Mini artbook
  • Több mint 120 trükk és figura
  • 50 szint
  • Spots Mode és Daily Grind
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Deluxe

Platform / Licenc

Platform PlayStation 4
Kód:  MSX339

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20