Oldal frissítése

NVIDIA SHIELD TV

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NVIDIA SHIELD TV


Következő generációs konzolok

Fedezze fel az új technológia a legfejlettebb konzol NVIDIA. Nézze kedvenc filmjeit, vagy játszani a legújabb játékokat, minden 4K felbontású. NVIDIA Shield csak elfárad. Élvezet erősíti még vezető csomagban fejhallgató, amely soha nem fog megszűnni, hogy szórakoztassák.



Szórakozás 4K

Játssz minden tartalom 4K, élvezze a legújabb játék gödrök, és élvezze a számtalan alkalmazás, amely a nyílt Android operációs rendszer. NVIDIA SHIELD přichází zcela proměnit způsob, jakým jste dosud rozuměli pojmu zábava.



Minden tartalom a küszöbön

NVIDIA SHIELD nabídne přehrávač médií v rozlišení Ultra HD, přičemž se spoléhá na ten nejlepší možný obsah. Így játszhat a kedvenc videók a YouTube, Google Play, KODI, vagy eret. A berendezés is számít a teljes mértékben támogatja a népszerű videó fájl szekrények Netflix. Élvezze a legújabb filmeket ultra-részletes felbontás, ami a legapróbb árnyalatait.



Új játékok a legjobb minőségben

NVIDIA SHIELD je pochopitelně rovněž herním zařízením, s jehož pomocí si budete moci vychutnat vaše oblíbené počítačové hry na velké televizní obrazovce. Ezen kívül van még egy népszerű lehetőség, hogy igénybe a NVIDIA tabletta, így a szeretett címek lesz képes élvezni, például a kényelmes ágyban. Az NVIDIA GeForce MOST Sőt, élvezheti a tökéletes játékélményt, anélkül, hogy saját a legújabb nagy teljesítményű hardver.



Vezető a BOX

Tapasztalja meg a teljesen új lehetőségeket az irányítást a készülék. Společně se streamovacím zařízením totiž dostanete i nejpokročilejší ovladač, s jehož pomocí budete nejen moci nepřetržitě hrát vaše oblíbené hry, ale rovněž je nastreamovat například na tablet, používat hlasové ovládání, zapojit sluchátka a mnoho dalšího. NVIDIA Shield egyszerűen a következő generációs platform, amely ötvözi a legjobb mindkét világból Android és az NVIDIA.


TARTALOMJEGYZÉK

GB/EU AC adaptér

GB / EU AC adapter

HDMI kabel

HDMI kábel

USB kabel

USB kábel


Főbb jellemzők

  • Fordítsa a televíziós élmény ultra részletes 4K felbontású.
  • Játszani a kedvenc videó tartalmát szolgáltatások, mint a YouTube, KODI, Netflix és így tovább.
  • Játszani a nagy képernyőn, vagy a patak, ahol csak szeretne.
  • Futás NVIDIA GeForce most már lehet játszani a legújabb címek nélkül birtokló erős hardver.
  • Dolby Surround 7.1 kiváló hangzást.
  • Android operációs rendszer azzal a lehetőséggel, hogy különböző alkalmazások és funkciók a Google Cast.
  • Erős processzor Tegra X1 és 3 GB RAM zökkenőmentes lejátszását minden tartalom.

Paraméterek

Technikai specifikációk

RAM 3 GB
Kód:  VN021a
Termékszám:  945-12571-2505-150
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15