Oldal frissítése

Nosulus Rift

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nosulus Rift

Hol vannak már azok a napok, amikor játékok csak a vizuális élményt nyújtottak. Manapság nem csak 3D-s szemüvegekkel rendelkezünk, hanem a lehetőségünk van további érzékeinket is bevonni - például szaglásunkat. Hihetetlennek hangzik, amit a fejlesztők ajánlanak a játékosoknak, de igaz. Ez az Ubisoft termék olyan szintre emeli a játékot, melyet ezelőtt még sosem tapasztalt. Játék közben bedughatja az orrába, így egy felejthetetlen élményben lehet része. A közeljövőben ezáltal élvezheti ezt a valóban figyelemreméltó teljesítményt. További információkért kattintson ide vagy ide információkért, melyek hivatalos forrásból származnak.
Egyenlőre nem tisztázott, hogy a termék mikor kerül forgalmazásba. De most lehetősége van arra, hogy még többet megtudjon róla. 

Főbb jellemzők

  • Egy új szintre emeli a játékot
  • Kényelmes viselet
  • Híres fejlesztők
  • Intenzív élmény a játék után
  • Készülj fel az aromák és szagok teljes spektrumára

Világszínvonalú szakemberek által fejlesztett

Ezen egyedülálló eszköz fejlesztésében, amely minden kétséget kizáróan leképezi a pontos valóságot, a legnagyobb szakértők vettek részt. A egyik résztvevő szakértő orra az egyik legérzékenyebb a világon és kutatta az emberi gázokat is. Így lett a Nosulus Rift a legvalósághűbb termék. Ha úgy gondolja, hogy kellemetlen szagot fog érezni miután befejezi és kilép a játékból, akkor téved. Az alkotók gondoltak a következményekre is. Sok más illatot is meg kell majd szagolnia utána, hogy megszabaduljon tőle örökre.

Intenzív élmény

A gondosan kialakított maszk segítségével meglepően kényelmes a használat. Ezzel a termékkel az orrán, talán kicsit bénán néz ki, de egy emlékezetes élményt szerezhet, miközben játszik. Talán az egyik legösszetettebb játékot, mint például a South Park. Ahhoz, hogy a játékosát átvigye a szinteken, szükséges, hogy valóban fingjon, hogy olyan magasra jusson, mint az ég. A játék során végigkísérő gázokat a fokozott kibocsátás okozza, amely a készülék belsejében található olajokból származik. Ez olyasmi lehet, mint egy aromaterápiás séta a pokolban. Még soha nem szagolt ilyen erős emberi gáz vihart közvetlenül. Készítse fel orrát és próbálja ki a Nosulus Rift készüléket első kézből.

 
Kód:  NOSUL1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05