Oldal frissítése

NOCTUA NA-SRC7 adapter

4,8 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

NOCTUA NA-SRC7 adapter

Alkatrészek egy prémium gyártótól

 

Az osztrák Noctua cég a számítógéphardver-piac egyik vezető szereplője, amely különösen ismert hatékony és csendes hűtést biztosító termékeiről. Jelenleg a Noctua az abszolút legjobbak közé tartozik, és az általa kínált termékek palettáján nem lehet jobbat találni. A Noctua termékei több mint 3000 díjat és ajánlást kaptak vezető nemzetközi weboldalaktól és hardvermagazinoktól.

Az NA-SRC7-t olyan rajongóknak és szakembereknek tervezték, akik magas minőségű számítógépeket építenek. A készlet három teljesen beborított, 4 tűs Noctua PWM ventilátorhoz való, alacsony zajkibocsátású NA-RC7 adaptert (LNA) tartalmaz. A ventilátor és a tápegység között csatlakoztatott adapter csökkenti a ventilátor sebességét, és jelentős mértékben csökkenti a zajt.

Műszaki adatok

Kompatibilitás:

Az NA-RC7 adaptert 4 tűs Noctua ventilátorral való használatra tervezték. Más ventilátorral csak a vevő saját felelősségére lehet használni, és a garancia elvesztését vonhatja maga után. Az NA-RC7 nem kompatibilis az industrialPPC jelzésű Noctua ventilátor-termékcsaláddal.

Korlátozások:
Egy ventilátorhoz csak egy NA-RC7 adaptert használjon!

Tűk száma:
4

A csomag tartalma:
3 db LNA adapter

 

 

 

 

Kód:  CT255y4
Termékszám:  NA-SRC7

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05