Oldal frissítése

No Place Like Home - Xbox Series X

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

No Place Like Home - Xbox Series X

No Place Like Home Xbox Series X

No Place Like Home Xbox Series X - Pihentető építésszimulátor

A No Place Like Home Xbox Series X egy aranyos és pihentető szimulátor, amelyben Ellen Newland szerepében játszhatsz. Ő egy lány, aki úgy dönt, hogy még egyszer utoljára meglátogatja nagyapját a Földön, mielőtt a Marsra költözik. Hamarosan azonban felfedezi, hogy nagyapja eltűnt, és a farmja nemrég elpusztult. Kérdésekkel az elméjében és kalandvággyal a szívében Ellen azt tervezi, hogy megmenti a környezetet, segít a közösségnek, megkeresi nagyapját és megmenti a farmjáról eltűnt állatokat.

No Place Like Home Xbox Series X

"Mentsük meg a környezetet" művelet

Megkezdődik a világ megtisztulása. Pusztítd el a szeméthegyeket, porszívózz fel mindent, és hasznosítsd újra az erőforrásokat, hogy megteremtsd saját álomfarmodat. Az újrahasznosítással mindent mrgszerzel, amire szükséged van, és a helyi szomszédokkal együttműködve jelentősen javíthatod a gazdálkodást. Termessz különféle növényeket, főzz finom ételeket, és cseréld el őket hasznos holmikra. Használj növényeket, gyümölcsöket, zöldségeket és fákat, hogy különféle termékeket, például mézet, lekvárokat és más finomságokat készíts, amelyek beindítják a gazdálkodási kreativitásodat.

No Place Like Home Xbox Series X

A No Place Like Home Xbox Series X fiataloknak és idősebbeknek egyaránt örömet fog okozni

Kezdd a kalandot különböző zónákban, amelyek tele vannak meglepetésekkel. Vegyük például a Magányos Hegyeket, nézz szembe a mérgező gázokkal, és hagyj nyomot. Frozen Peaksben mentsd meg az állatokat a fagytól, és építsd újjá a gyárat, amely a környező növényvilágot óriásgombákká változtatta. Törd át a gátat, állítsd helyre a természetet a sivatagban, és hozd vissza az életet oda, ahol szárazság volt. Keresd meg, mentsd meg és egyesítsd újra a völgyben elveszett jószágokat. Fokozatosan nyerd el a bizalmukat, gondoskodj róluk, és ők viszonozni fogják a szívességet. Ha készen állsz, indulj el vidáman - adj nekik vicces kalapokat és szervezz nekik egy csodálatos partit.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Xbox Series X - dobozos változat
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox Series X
Licenc Doboz

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás Xbox Series X optimalizálás
Kód:  XBSE0414
Termékszám:  5060264378470

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10