Oldal frissítése

Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker Konzoljáték

4,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo Wii U - WiiU Captain Toad: Treasure Tracker Konzoljáték

A Super Mario 3D World apró hőse magát egy szórakoztató pályán mutatja be, sok rejtvény és szint. Ebben a kalandos és néha goromba őrült Toad kapitány él, és indul az első kalandra. Használja a Wii On GamePad-ot, hogy forgathassa  a kamerát külön szinteken, és biztonságosan vezethesse a Toad-ot a szint végére. Sok kalandot fog tapasztalni itt, és találkozik azokkal az óriási ellenségekkel, akikkel játszani fog.

Utazni fog Toadette, de az utazás nem lesz egyszerű, mert ellentétben más videojáték hősökkel, nem tudnak büszkélkedni szuper képességekkel. Nem tudnak ugrani, szinte félnek, de halhatatlan akarattal és a kalandjával szembesülnek! Sok rejtélyes helyek és titkok várják őket.

A Toada és a Toadette vágyik a Power Star nevű kincsre, amelyet a mohó madár szárnya ellop a játék elején. Vadászpárunk életét folyamatosan zavarja sőt még elrabolja  toadette-et is.Segít Toadanak megmenteni a Toadette-et, hogy visszaszerezzék a Power Star kincset és fogasd a Wing-et!

 

 

  • Toada és Toadette első külön kalandja
  • Használja a Wii-t a GamePad-on, hogy feltárja a szinteket minden szögből
  • Vadászat rejtett kincsek után több mint 70 szinten

 

 


 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario
Kód:  MWU074
Termékszám:  45496333775
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15