Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Xenoblade Chronicles X

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nintendo Wii U - Xenoblade Chronicles X

A Xenoblade Chronicles X egy közelgő játék a Nintendo Wii platform számára. Merülj el egy fényűző akció-élményben, melyet RPG-műfajelemekkel kombinálhatsz, hatalmas tájakkal, és leszámolhatsz ellenségeiddel egy kalandban, amely eldönti az egész galaxis sorsát. Valódi kihívásokkal szembesülsz, és mindenféle szörnyeteg elleni harc lesz a mindennapi kenyered.


Irányítsd az óriást
Lépj be a hatalmas, gépesített csomagtartóba, és találkozz egy óriási világ kalandjával, lélegzetelállító, nagy felbontású kialakítással. A világ otthona érdekes és szokatlan állatoknak - a kis bogaraktól az óriási dinoszauruszokig. Természetesen vannak olyan javítások is, amelyek különböző osztályokra vannak felosztva, és vannak olyan speciális jellemzők és készségek is, amelyek csak korlátozottan alkalmazhatók, de pusztító hatásuk garantált.

 

Irányítsd az óriás
 

Rozličné způsoby přizpůsobení
 

Szabjad az avatarod tökéletesre

Mint minden jó RPG-ben, itt sem hiányozhat a lehetőség, hogy avatarodat a tökéletességig alakítsad. Nem szerint állíthatsz magasságot, bőrszínt, hangot vagy különböző tetoválást.


 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Drogok, Erőszak, Online

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU089
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20