Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Starfox Guard (csak letöltési kód)

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo Wii U - Starfox Guard (csak letöltési kód)

Itt egy újabb játék a Nintendo WiiU konzolra. A Starfox Guard egy kiválóan megtervezett játék, amellyel a meghajtó 6"-os érintőképernyőjét teljes egésézben kihasználhatod.

Tervezd meg a tökéletes védelmet

A játék két módban játszható. Az elsőben alaposan meg kell tervezned a 12 biztonsági kamera beállítását azért, hogy a bevezető utakat a lehető legalaposabban tarthasd szemmel. A következő lépés az, hogy a kamerákat figyeled, és ha behatolást észlelsz, akkor manuális módra váltasz, és elősorban robot ellenfelekre kell lősz. A játékot kezelő képernyőt okosan kell használnod, mivel némelyik robot csak egy különleges radaron látszik.

Tervezz meglepetésszerű támadást

Mind közül a legizgalmasabb a multiplayer játék. A kiválasztott térképen támadó robotok hullámait állíthatod be, ezek száma első körben korlátozott, de fokozatosan újabb szinteket nyithatsz, és a robotjaid egyre erősebbek lesznek. A többi játékos megpróbálja majd áttörni a védelmedet. A végeredménytől függően bónusz pontokat kapsz, és egyéb extrákat is elérhetsz.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Wii U

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Kód:  MWU087c
Termékszám:  045496336202
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20