Oldal frissítése

Nintendo Wii U Remote gyorstöltő szett

3,5 2 értékelés

Nintendo Wii U Remote gyorstöltő szett

A Nintendo Wii U bizonnyal az egyik legérdekesebb játék. Az úttörő mozgást vezérlő (Wii U Remote) játékot széles körben használják, de sajnos hosszabb távon hamar lemerül. 

Most a nagy kapacitású akkumulátorral tovább folytathatja a játékot és a kontrollert egy szilikontokkal védheti. Az átlátszó szilikontok célja, hogy megvédje az eszközt, valamint csúszásgátló, így megakadályozza azt is, hogy az eszköz kiessen a kezéből.  Kényelmes markolat és egy szíj biztosítja a praktikus használatot. AC adapterrel rendelkezik, mellyel könnyedén feltöltheti a Nintendo termékeket, mint például a Nintendo 3DS-t.
Műszaki adatok:
A csomag tartalma:
Wii Remote Töltőtartó
Wii Remote Akkumulátor
Wii Remote szilikon védő tok
Wii Remote csuklópánt
AC adapter

Kód:  MWU025g
Termékszám:  45496321185
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10