Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Mario Party 10

5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nintendo Wii U - Mario Party 10

Multiplayer minijáték-széria

Bowser hívatlanul megjelent, hogy elrontsa a legújabb Mario Partyt, elsőként Wii U konzolon. Játszatok az új Bowser minijátékokban egymás ellen akár négyen is, Mario és barátai szerepében. Irányítsd Bowsert a Wii Gamepad gombjaival, szenzoraival és érintőképernyőjével és irányítsd a minijátékokat, amíg a több játékos próbál túlélni. 

Főbb elemei a játéknak

  • Ez az első alkalom a széria történetében, hogy a GamePad-el Bowsert is irányíthatod. Játssz a Bowser Party minijátékokkal, ahol egy játékos a tűzokádó Bowsert irányítja, megpróbálva kiütni a többi játékost. 4 játékos Wii irányítóval játszhat Bowser ellen, aki a Wii U GamePad-et használja. A négy az egy elleni csatáknak köszönhetően a buli elpusztítása sosem volt még ilyen szórakoztató!
  • Irányítsd Bowsert többféleképpen a Wii U irányítóját használva. Például, a Bowser's Bad Breath nevű minijátkban a Bowsert irányító személy az egész kontrollert kell, hogy mozgassa és tűzgolyókat kell lőnie a többi játékos felé, akiknek a céljuk ezek elkerülése. 
  • Tökéletes HD grafikai élmény
  • Addiktív minijátékok akár négy személy számára is

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU075
Termékszám:  45496334116
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10