Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo Wii U - Mario Kart 8

A Nintendo Wii U konzoljáték rengeteg csodásélményt hordoz. Amint a vörös sapkás hős megjelenik, nem marad más hátra mint megadd magad, kényelmesen letelepedj és elfogadd az előtted álló kihívást. A Mario Kart 8 nyolcadik generációja a Mario Kart szériának, rengeteg új kihívást és addiktív játékélmányt kínál. Számos új funkció és újdonság található a Mario Kart 8-ban: menj keresztül a plafonon vagy használd az antigravitációt, amely lehetővé teszi, hogy repülj! Fedezz fel egy új, kihívásokkal teli világot és élj át izgaslmas pillanatokat a Mario Kart 8-cal Ninteno Wii U készüléken.

A Mario Kart 8 hibátlanul kifejlesztett és innovatív pályákat kínál. Tapasztald meg a hihetetlenül kacskaringózó pályákat, a hosszú ugratókat, a vízalatti átjárókat! Minden készen áll és Rád vár, hogy felfedezd! Vedd fel a a különböző erősítőket és kerüld el az ellenséges rakétákat! Nyomd a gázt és ne fordulj meg, hiszen mindig lesz mögötted egy hordányi ellenséges versenyző, aki a legjobbját nyújtja, hogy Téged összetörhessen. Mutasd meg mit tudsz és bizonyísd be, hogy még mindig Mario a legnagyszerűbb versenyző!

Szerezz ingyen egy Nintendo játékot a Mariokart játékban található VIP kódoddal. További információ itt

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Versenyzős

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU068
Termékszám:  45496333164
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10