Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo Wii U - Hyrule Warriors


A Nintendo Wii U platformja egy sor igazán eredeti és ötletes megoldással hozakodott elő, amilyenekkel sehol máshol nem találkozhatsz. Kialakításukban nagy hangsúlyt fektettek a lebilincselően izgalmas játszhatóságra, amely elkápráztatja a kicsiket és nagyokat, a kezdőket, sőt, még a tapasztalt harcosokat is. A Hyrule Warriors valójában a két népszerű sorozat, a The Legend of Zelda és a Dynasty Warriors keveréke. A végeredmény közelebb áll a jól bevált bunyós kaszaboláshoz, megfűszerezve egy csipet stratégiai lehetőséggel.

Változatosan kidolgozott akciójáték


A főhős bőrében indulsz a furcsa ellenségekkel teli csatatérre, akiket a vezetőik megpróbálják a legjobb teljesítményre ösztönözni. Ha jól összerakod a pusztító kombó támadások sorát, a halálos áldozatok száma a sztratoszféráig emelkedik. A játszható karakterek közül nem hiányozhat Link, Zelda hercegnő, és más ismerős arcok sem, mint Lany, Fi és Sheik. Fokozatosan gyűjtsd össze a különböző tárgyakat és nyersanyagokat, amelyeket később pontokra válthatsz. Az RPG rendszer úgy működik, ahogyan kell.


Az elsődleges játékmód mellett kipróbálhatod a különleges Adventure módot is. Az érdekes küldetésekkel teli területekre felosztott térképen tetszés válogathatsz a küldetések közül. Játsszatok a barátoddal együtt a konzolon! A lelkes játékosok számára nagyon kemény, kihívásokkal teli játékélményt tartogat. El tudsz intézni 500 ellenfelet 5 perc alatt?

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 12 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU070
Termékszám:  45496333409
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15