Oldal frissítése

Nintendo Wii U - Bayonetta 2

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nintendo Wii U - Bayonetta 2



A Bayonetta játék megjelenése után négy évvel a Platinum Games úgy döntött, hogy megörvendezteti lelkes rajongóit. A fejlesztők eleve komplex játékot fejlesztettek ki, de a folytatás anyagi okokból parkolópályára került. Aztán egyszercsak belépett a Nintendo, és a megállapodás eredményeképpen a játék a Nintendo WiiU konzol játékosai számára lett elérhető.

Bayonetta, a karizmatikus boszorkány közeli barátja kiszabadítására indul, de ahogy azt már megszokhattuk, a sztori most is elég fordulatosra sikerült. A gigantikus élmény tökéletesen felépített csatákat garantál. A főhős ismét számos varázslatra képes, ezek mindegyike csodás kombókat eredményezhet. Az összetett megjelenés nem csupán unalmas kattintásokkal párosul, válaszd ki a varázslatok megfelelő kombinációját, vagy indulj távoli csatába. A szinte halhatatlan bossok szintén számos kihívást tartogatnak.


A jól megalkotott, japán stílusú grafika kiválóan illik a játékhoz. A tökéletesen megtervezett szintek segítségével megpihenhetsz harc közben, és élvezheted a kellemes környezetet. Ez a játék egy valódi gyöngyszem, és minden bizonnyal az egyik legjobb játék a Nintendo WiiU-ra.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Verzió

Platform Wii U
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform Wii / Wii U
Kód:  MWU071
Termékszám:  45496333706
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15