Oldal frissítése

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Nintendo Wii - Super Mario Galaxy 2

2007-ben a Super Mario Galaxy videójáték széles körben elterjedt. Igazi áttörést jelent a játék, mely új szintekkel, és egyéb újításokkal rendelkezik. Ebben a játékban Mario csatlakozik a dinoszaurusz barátjához, Yoshi-hoz, amely új lehetőségeket kínál a játékban. A játékban minden megtalálható, amit régen szerettél, valamint újítások is.
Mario galaxisról galaxisra utazik, miközben megpróbálja összegyűjteni a csillagokat. Minden szint teljesen új, de a játék még mindig a meglepetés varázsával él. Különböző utakon át különböző célokat keres, néha akár fejjel lefelé. 

Néhány szinten Mario tojásokat találhat, mely ha széttörik Yoshi, a dinoszaurusz jelenik meg, aki közlekedési eszközként szolgál. Saját nyelvén Yoshi tárgyakat tud felemelni, és az ellenséghez dobálni. Ha erős paprikát kap, úgy feldűhíti, hogy át tud jutni a magas emelkedőkön, vagy akár a derékszögű falon is. És ha  Blimp gyümölcsből kap, akkor úgy tud szállni, mint egy lufi.

Az új fejlesztések, mint a fúró, amelyet Mario használ, hogy alagútakat fúrjon. Gyakorlott játékosok a Comet Metálokat is kereshetik, melyek nehezebb pályára nyitnak ajtót, amely igazi kihívást jelenthet.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Gyerekeknek

Verzió

Platform Wii
Kiadás Elsődleges
Kód:  MW106b
Termékszám:  45496901905
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20