Oldal frissítése

Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set

5 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set

Nintendo Switch moduláris játékkonzol NVIDIA Tegra chippel

A Nintendo Switch játékkonzol lényegében egy nagy teljesítményű táblagép, amelynek mindkét oldalán van egy pár kontroller, és egy dokkolóállomáson keresztül pillanatok alatt csatlakoztatható a tévéhez. A Nintendo még nem jelentette be a végleges hardveres specifikációkat, de az már most világos, hogy az NVIDIA vadonatúj Tegraprocesszora fontos szerepet fog játszani. A különleges kiadás tartalmaz egy elektronikus kulcsot a Ring Fit Adventure-höz.

Nintendo Switch

Élvezd a lokális multiplayer módot a barátaiddal

Nintendo Switch

A Nintendo Switch rendelkezik online játékmódokkal 

Nintendo Switch

Egyszerűen párosíthatsz akár nyolc Nintendo Switch konzolt

A Nintendo Switch otthoni játékkonzol is

A Nintendo Switch egy úttörő otthoni játékkonzol, amely három részből áll. Az első a konzol tényleges számítóegysége, amely 6,2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A második rész dokkolóállomásnak tekinthető, amelybe a számítóegységet behelyezik. A HMDI-csatlakozónak köszönhetően Full HD képeket továbbít atévére. Az utolsó részt pedig a fejlett, levehető Joy-Con  kontrollerek jelentik.

A Nintendo Switch multifunkciós Joy-Con kontrollereket használ

A Joy-Con kontrollerek függetlenül érzékelik a mozgást, és fejlett rezgésérzékelést is képesek kezelni. A beépített IR-kamerának köszönhetően a távolságot és az alakot is érzékelik. Így a Nintendo Switch segítségével újszerű mozgásos játékokat is élvezhetsz.

Lokális multiplayer bárhol, ahol csak akarod

Az illesztőprogramok különböző módon használhatók. Vagy csatlakoztatod őket egy Joy-Con Grip nevű kiegészítőhöz, amely a hagyományos konzolvezérlőhöz teszi őket hasonlóvá. Ugyanakkor a kontrollereket külön-külön is használhatod, ha két emberrel szeretnél játszani, vagy közvetlenül a Nintendo Switch konzolhoz csatlakoztatvais maradhatsz.

A Nintendo Switch kényelmes trackpaddel rendelkezik

Kézi módban a Switch egy nagyon szórakoztató eszköz kényelmes vezérléssel, amely több százalékkal is növeli a játékélményt. Ráadásul további kiegészítőként több színt is kaphat.

Sok szórakozást a Nintendo Switch játékkal

A Nintendo Switch egy teljesen új játékokkal teli világba vezet minden műfajban. A világ minden táján már szerveznek együttműködéseket: Activision, Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Warner Bros. Interactive Entertainment és a nagy japán kiadók.

Ring Fit Adventure

A csomag tartalmazza a Ring Fit Adventure játékot is, amely egy Ring-Con-t és egy lábszíjat is tartalmaz. Készülj fel egy olyan fitneszkalandra, amely még a lustákat is megmozgatja. A játékban valódi gyakorlatok segítségével fogod elvégezni a feladatokat. A síkságon futsz, a sárkány legyőzéséhez gyakorlatokat használsz, és jógázol, hogyfeltöltsd az egészségedet.

Ring-Con és lábszíj

Ez a két játékbeli kiegészítő méri a valós világban végzett tevékenységedet, és lefordítja azt a játékbeli világba. Alkalmazkodik a különböző fizikai képességű játékosokhoz. Ahogy javul a fizikai erőnléted, úgy javul a karakteredé is a játékban. A fizikai gyakorlatok elvégzéséért és a szintek legyőzéséért készségpontokat kapsz és egy finomturmix receptjét is.

Fizikai teljesítményed ellenőrzése

A játékban 20 világ, 100 szint és több, mint 40 realisztikus feladat található. Guggolni vagy szörfözni fogsz? Vásárolj jobb ruhákat a jobb támadásokhoz. A Joy-Con (R) kontroller IR mozgáskamerája figyeli a pulzusszámod vagy az elégetett kalóriákat. Hozz létre saját gyakorlatsorokat. Gyakorolj a konzol nélkül, majd szinkronizáld azeredményeidet a konzolra a jobb láthatóság érdekében.

A Nintendo Switch multiplayeres online szolgáltatásokat kínál

A konzol támogatja az online multiplayer módot is WiFi internetkapcsolaton keresztül. Más versenytársak példáját követve a Nintendo egy bizonyos ideig ingyenesen kínálja majd fizetős szolgáltatásait. Fokozatosan lehetővé teszi, hogy meghívd barátaidat többjátékos csatákra, hogy játékon belüli találkozókat szervezz, és interakcióba lépj másjátékosokkal. A tervek szerint a régebbi játékokat is teljesen ingyenesen fogják kiadni.

Nintendo Switch

A Nintendo Switch minőségi akkumulátorral rendelkezik

A Nintendo Switch akár 6 órát is kibír kevésbé megerőltető játékkal. A grafikailag intenzív játékok esetében az akkumulátor élettartama körülbelül 3 órára csökken.

Nintendo Switch

A konzol nagyszerű kijelzőt használ

A Nintendo Switch multi-touch kijelzője 6,2 hüvelykes. Tökéletes méretet kínál a nagyszerű játékélményhez, bárhol útközben.

Nintendo Switch

Bővíthető belső memória

A Nintendo Switch teljes 32 GB-os kapacitással rendelkezik, amelynek egy része a rendszer számára van fenntartva. A kapacitás azonban növelhető akár 2 TB kapacitású microSDHC/SDXC kártya használatával.

A Nintendo Switch Ring Fit Adventure Set játékkonzol műszaki adatai

Kijelző
6,2" 1280 × 720 képpont felbontással
CPU/GPUNVIDIA tegra
Memória
32 GB
Hálózat
IEEE 802.11 a/b/g/n/ac, LAN adapter kapható a dokkolóhoz
VideokimenetHDMI-n keresztül 1080p-ig, 720p kézi módban
AudiokimenetKompatibilis az 5. 1, HDMI-n keresztül
Hangszórók
Sztereó
Gombok
Bekapcsoló- és hangerőgombok
Fejhallgató
3,5mm jack
Játékkártya foglalat
Nintendo Switch Game Card
Memóriakártya foglalat
Kompatibilis microSD/microSDHC/microSDXC kártyákkal, akár 2 TB kapacitással
Érzékelők
Gyorsulásmérő, giroszkóp és fényérzékelő
Akkumulátor
Lítium-ion akkumulátor 4310 mAh kapacitással
Akkumulátor-üzemidő
2,5-6,5 óra a játszott játéktól függően
Akkumulátor töltési ideje
Körülbelül 3 óra

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 17,3 cm
Magasság 10,1 cm
Mélység 1,39 cm
Tömeg 297 g

Platform

Platform Nintendo Switch

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack, HDMI kimenet (a dokkolón), USB-A (a dokkolón), USB-C

Kapacitás

Tárhely mérete 32 GB
Tárhely típusa HDD

Tulajdonságok

Konzoltípus Hybrid (kézi/tévéhez)

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Memóriakártya slot

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, Egy pár Joy-Con kontroller, Játék (elektronikus licensz), HDMI kábel, Töltőadapter, Állvány
Játékok/licencek a csomagban Ring Fit Adventure
Csomagolás fajtája Ring Fit Adventure Set

Szín

Szín Neon Red&Blue

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 4 310 mAh

Kijelző

Kijelző felbontása 1280 × 720
Kijelző mérete 6,2 "
Kód:  NXHW005v2
Termékszám:  045496453350
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20