Oldal frissítése

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

4,3 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons


Nintendo Switch Lite - a legjobb hordozható játékkonzol

A japán játékóriás Nintendo meghallota a gamerek kívánságát a világ minden tájáról, és egy hamisítatlan kézikonzolt dobott piacra. A Nintendo Switch Lite a nagysikerű Nintendo Switch konzol kistestvére. Pontosan ugyanazokat a játékokat játszhatod vele,de a konzolt már nem lehet csatlakoztatni a TV-hez, és az oldalsó joycont sem lehet leválasztani.  


Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Kompakt méret

A Nintendo Switch Lite könnyen elfér a zsebedben.Méretei mindössze 208 × 91 × 14 mm, tömege pedig 297 gramm.  

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Beépített kontrollerek

A Nintendo Switch Lite rögzített játékvezérlőkkel rendelkezik a kijelző melletti oldalakon. A klasszikus d-pad jelenléte a bal oldalon örömteli.  

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

Kompatibilis játékok

Ezen az új készüléken játszhatsz a Nintendo Switch egyre bővülő könyvtárának összes elérhető játékával.A kiválasztott játékokat azonban külön megvásárolható joyconnal kell vezérelni.


Nintendo eShop

A játékok digitális változatai megvásárolhatók a Nintendo Switch konzol Nintendo eShopjában vagy a Nintendo hivatalos weboldalán.

Album

Képernyőképeket rögzíthetsz és menthetsz el egyszerűen a Capture gomb megnyomásával. Majd megnézheted képeid, kuegészítheted szöveggel, és negoszthatod őket a közösségi médiában.

Hírek és értesítések

Ha regisztrálsz egy ingyenes Nintendo fiókot, rendszeres frissítéseket kaphatsz a közelgő játékokról, valamint különleges Nintendo eseményekről, hírekről és egyebekről.  



Szülői zár

Biztosíts szórakozást a családodnak - csak állíts be szülői zárat, és teljes mértékben ellenőrizheted, hogy más felhasználók hogyan használják a Nintendo Switch Lite-ot. Letölthetsz egy ingyenes mobilalkalmazást, amely még több lehetőséget biztosít, így kényelmesen, bárhonnan módosíthatod az okostelefonodról a szülői zár beállításait.  



5,5" IPS képernyő

Hardveres szempontból a Nintendo Switch Lite megegyezik a klasszikus Switch-tel. Az NVIDIA Tegra X1 chipet 4 GB RAM és 32 GB flashmemória egészíti ki. Természetesen van microSD kártyahely vagy fiók a játékkazetták számára. Ami viszont más, az az érintőképernyő, amely 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkezik, ugyanolyan 1280×720 pixeles felbontás mellett.

Nintendo Switch Lite - Coral + Animal Crossing New Horizons

A csomag tartalmaz egy aranyos játékot is, az Animal Crossing New Horizons-t, amelyben egy lakatlan szigetre mész, és ott építed fel új életedet. Barátokat fogsz szerezni, új lehetőségeket fogsz felfedezni. Az életed pontosan olyan lesz, amilyenné te teszed.


Nintendo Switch Lite

Akkumulátor-üzemidő

Az akkumulátor akár hét órán át is bírja,de a lemerülési idő természetesen a konzol tényleges terhelésétől függ. Igényes játékokban az akkumulátor üzemideje körülbelül három órára csökken.  

Nintendo Switch Lite

Memória a játékokhoz

A rendszer 32 GB belső memóriával rendelkezik, amelynek egy része a konzol szoftverének van fenntartva. A felhasználók könnyen bővíthetik a tárhelyet microSDHC vagy microSDXC memóriakártyák használatával.


Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 20,8 cm
Magasság 9,11 cm
Mélység 1,39 cm
Tömeg 275 g

Platform

Platform Nintendo Switch

Bemenetek és kimenetek

Csatlakozás 3,5 mm Jack, USB-C

Sorozat

Játék és filmsorozat Animal Crossing

Kapacitás

Tárhely mérete 32 GB
Tárhely típusa HDD

Tulajdonságok

Konzoltípus Kézi
4K játék támogatás 4K nélkül

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Memóriakártya slot

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol, Töltőadapter
Játékok/licencek a csomagban Animal Crossing: New Horizons
Csomagolás fajtája Animal Crossing (Coral)

Szín

Szín Coral

Lokalizáció

Lokalizált menü EN, DE, FR, IT, ES, nl, PT, RU, ja, zh, KO

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 3 570 mAh

Kijelző

Kijelző felbontása 1280 × 720
Kijelző mérete 5,5 "
Kód:  NXHWL005b1
Termékszám:  045496453695
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20