Oldal frissítése

Nintendo Switch Joy-Con Strap Grey

Nintendo Switch Joy-Con Strap Grey

Nagyobb kényelemre vágyik a forradalmian áttörő Nintendo Switch játékkonzolon való játék során? Ez esetben válassza a Nintendo Switch Joy-Con Strap szíjat, döntését pedig garantáltan nem fogja megbánni! Egy olyan csuklópántról van szó, melyet Joy-Con vezérlőkhöz terveztek. Így az nem csupán nagyobb kényelmet biztosít a játék során, hanem ezen kívül védi a Joy-Conokat a leeséstől és a károsodástól - hiszen a vezérlő egész idő alatt rögzítve van az Ön csuklójához!

Tudja, hogy a Nintendo Switch játékkonzol mitől annyira forradalmian új? Nem elég, hogy otthon csatlakoztathatja televíziójához, de egy pillanat leforgása alatt akár át is alakíthatja 6,2"-es képátlójú zsebkonzollá. A tökéletes konzolélményt így maximális mértékben élvezheti bárhol és bármikor, ahol csak Ön szeretné!

 

Legfontosabb jellemzők

  • Joy-Con vezérlőhöz erősíthető csuklószíj
  • Nintendo Switch játékkonzolokhoz alkalmas
  • Nagyobb kényelem és komfort játék közben
  • Védelem és biztonság a Joy-Con vezérlő számára - leesés és károsodás megelőzése
  • Minőségi, ellenálló anyagból készült

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Switch
Kód:  NXHW106
Termékszám:  NSP090
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20